Автор Тема: Родени при затъмнения  (Прочетена 22928 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Родени при затъмнения
« -: Юни 01, 2013, 10:35:09 pm »
Фатално "затъмнени" или фатално" посочени "?!? -питам защото моята гледна точка по въпроса е субективна,а и явно има интерес към Слънчевите и Лунни затъмнения . :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
Re: Родени при затъмнения
« Отговор #1 -: Юни 02, 2013, 02:32:47 pm »
Възли върху светила всякак е проблематична ситуация. Чак фатална, знам ли.
Всичките ми затъмнени (включително и форумни) познати са чешити, и все са ми от любимите. Няма незабележими и безлични/безличностови сред тях.
De omnibus dubitandum est

Рени

• Hero Member
« Отговор #2 -: Юни 02, 2013, 02:43:38 pm »
Аз използвах "фатални" защото това масово се използва в литературата ,относно затъмненията,а при мен няма нищо фатално или поне аз не гледам на случващото се така .Обаче ми хареса определението "чешити" -кратко точно и ясно -такава съм и забележителна също . :)

Според теб откъде идва тази проблематика,защото на мен все нещо не ми достига ,задоволява като обяснение  в различните източници при тази ситуация ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #3 -: Април 25, 2014, 12:03:12 pm »
 Имате ли наблюдения ,личен опит ,дали при  родените на Слънчево или Лунно затъмнение,житейските ситуации са силно свързани ,повлияни от серията Сарос,в която попада съответното затъмнение,дали следват темите по нея ?!?

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #4 -: Април 25, 2014, 02:04:21 pm »
Родена съм при Лунно затъмнение, ден след точното, нищо фатално не виждам в това. Ако е имало някакви събития в живота ми по-кофти, накрая винаги се справям с тях, СЛВ съпвад с Луна сякаш още повече подсилва Лунните ми качества. ЮЛВ е съвпад с Меркурий, идеите ми идват изначално някак, без да знам или да съм чела нещо, просто си ги има и са правилни в повечето случаи.  :) Може би наистина се раждат по затмнения хора, които се набиват на очи, но това определено не е лошо. А чешит иначе наистина съм си, в това съмнение няма.  :012:

Happy58

• Гост
« Отговор #5 -: Април 25, 2014, 02:09:45 pm »
А не трябва ли да се гледат и характеристиките на даденото затъмнение. Ако то е фаталистично, може да принесе фатализъм в живота на човек, но ако е с някакви положителни характеристики .... всичко би трябвало да е ОК.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6 -: Април 25, 2014, 02:50:30 pm »
Не съм проследявала дали при родените по слънчево или лунно затъмнение мунданните затъмнения се изявяват по-силно и по-ярко. Тези, дето сте родени затъмнени, имате ли такива наблюдения?

Обикновено затъмнението, тъй като включва нодалната ос, поставя акцент върху съответната тема в радикса, понякога там има усещане за някаква "неизбежност". А може да е задача, която нативът има да довършва или да реши в този живот, носи си я от предишния нерешена.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #7 -: Април 25, 2014, 03:09:10 pm »
Затъмнението на 27 юни е било на 5 гр Козирог някъде, което означава че в моя хороксоп се е паднало в 4 дом. В наталнната ми карта нодалната ос е върху к5, заедно със Луната. Вярно е, че 4 дом сякаш повече има тежест, защото аз винаги повече се стремя към външната изява (10 дом),  но семейството ми налага някакви ограничения и ги подържа с някакви лични драми, но последно време и тези номера не минават. :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #8 -: Април 25, 2014, 03:11:12 pm »
Родена съм при Лунно затъмнение, ден след точното, нищо фатално не виждам в това. Ако е имало някакви събития в живота ми по-кофти, накрая винаги се справям с тях, СЛВ съпвад с Луна сякаш още повече подсилва Лунните ми качества. ЮЛВ е съвпад с Меркурий, идеите ми идват изначално някак, без да знам или да съм чела нещо, просто си ги има и са правилни в повечето случаи.  :) Може би наистина се раждат по затмнения хора, които се набиват на очи, но това определено не е лошо. А чешит иначе наистина съм си, в това съмнение няма.  :012:

Thunder,предполагам си чела ,в коя серия Сарос попада Лунното затъмнение  ,на което си родена и въпроса ми е ,дали следваш ,неговата темата ?!?

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #9 -: Април 25, 2014, 03:13:24 pm »
Не не съм, като цяло не съм чела много по въпроса за затъмненията. Даже  не знам от ко серия на Сарос е и от къде да го проверя, само знам, че е имало затъмнение.  :012:

Рени

• Hero Member
« Отговор #10 -: Април 25, 2014, 03:15:15 pm »
Не не съм, като цяло не съм чела много по въпроса за затъмненията. Даже  не знам от ко серия на Сарос е и от къде да го проверя, само знам, че е имало затъмнение.  :012:

Давай данни ,да проверим ,коя серия е твоето Лунно затъмнение  ;)

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #11 -: Април 25, 2014, 03:20:36 pm »
27 юни 1991 е затъмнението, аз съм родена на следващия ден.  :)

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #12 -: Април 25, 2014, 03:33:09 pm »
Три дни след затъмнение брои ли се?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #13 -: Април 25, 2014, 03:35:42 pm »
Не си затъмнен.
Но нали се гледат и преднаталните - използвали ли сте тази техника в предиктивната астрология?
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #14 -: Април 25, 2014, 03:49:35 pm »
Да, сизигията я използват за ректификация или изчисляване продъжителността на живота, вероятно и за други неща. Не съм ползвал такива методи.