Автор Тема: Родени при затъмнения  (Прочетена 22947 пъти)

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
Re: Родени при затъмнения
« Отговор #30 -: Април 25, 2014, 09:22:28 pm »
78 набор, три развода. Като цяло партньорствата бяха... трудни, Тъндъре.
Някои не можем да го добутаме до 1 брак...  :72:  :57:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #31 -: Април 25, 2014, 09:25:48 pm »
Да.Три дни преди и след.

Значи намазвам от хубавата пета серия :08:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #32 -: Април 25, 2014, 09:40:57 pm »
Значи намазвам от хубавата пета серия :08:

Ти си роден на Лунно затъмнение ,не на Слънчево. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #33 -: Април 25, 2014, 09:45:14 pm »
78 набор, три развода. Като цяло партньорствата бяха... трудни, Тъндъре.
Някои не можем да го добутаме до 1 брак...  :72:  :57:

Да, определено звучи трудно и като доста разочарования. Да си поработиш на такива години за три брака и три развода никак не е малко, определено много силен акцент върху взаимоотношенията ми се струва.  :)

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #34 -: Април 25, 2014, 09:47:06 pm »
Пу, вярно. Тамън се зарадвах.

Рени

• Hero Member
« Отговор #35 -: Април 25, 2014, 09:59:30 pm »
Аз съм виждала карта на човек, който е роден 6 дена след лунно затъмнение. Слънцето е в съвпад със Слв - 2 градуса орбис. А нодалната заковава Асц/Дсц, Слънцето освен всичо това, съвпада с Асц е и в 29 градус.
В тази карта толкова неща влияеха, но все пак се усещаше, че е на човек роден около затъмнение. Партньорските теми бяха най-силно повлияни, което си е и нормално при цялото това акцентиране.

Ема ,удобно ли е да разгледам картата на този човек ,заинтригуваме споделеното от теб по казуса ? Ти прецени.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #36 -: Април 25, 2014, 10:01:06 pm »
Пу, вярно. Тамън се зарадвах.

Пак имаш повод да се радваш-може в това да е късмета ти ,че не си роден на Сл.затъмнение. ;)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #37 -: Април 26, 2014, 10:26:34 am »
родена на два дена път преди частично СЗ 12  Стрелец
сорос 2S

Серия Сароса 2 S
Начало:   17 апреля 991 г. (ст. стиль), 9:38:39 GMT Южный полюс
Эти затмения связаны с необычными группами и вовлече¬нием человека в эти группы. Это может быть временем, когда человек замечает или неожиданно хочет найти определенную группу, которая имеет отношение к целительству, искусству или филантропии. Человек будет ощущать, что он может мно¬гое приобрести благодаря вовлечению в такую группу.
Затмения в 1950 - 2050 гг.:
1910,1928,1946,1964,1982,2000,2019, 2037

... и ето ме тук :08:

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #38 -: Април 26, 2014, 01:46:36 pm »
И аз съм в кюпа на затъмнените по рождение  :012:. Имало е слънчево затъмнение на 9.04.86, само 6 дни преди моята поява на "белия" свят.  :) В резултат на тази случка- слънце съвпад раху . Проверих и затъмнението ( благодаря на Хепи за книгата), от Сарос Серия 6, северна.

Ето какво пише Брейди:

Цитат
Аспекти: Лунният възел е в съвпад с полупункта новолуние/
Сатурн; съществува и куинконс между новолунието и
Нептун.
Лунен възел = Новолуние/Сатурн
Новолуние куинконс Нептун
Това семейство от затъмнения засяга взаимоотношенията
на индивида с бащата, други авторитетни лица или нуждата
да поеме отговорност и контрол. Това е моментът да се
поемат ангажименти, възникнали поради болест или неспособност
на някой друг човек да ги поеме

Имам съученичка, която е родена точно за затъмнението. Загубва баща си като бебе в автомобилна катастрофа. За нея беше много важно да се отвърди, има амбиция, но и сферата, където иска е по-скоро хуманитарна , бореща се за права ( луна съвпад слънце в овен). Иначе за 4-5 години смени 4 държави  :012:, учи магистратура в чужбина, при пръвото си излизане за 6 месеца ( обмен в чужбина), срещна сегашния си приятел. В момента живеят с него в трета държава, където той си намери работа. Борбена личност, сама намира стипендии, практики, курсове. Иначе имам наблюдения, че е много отдадена на приятелите си. Като се замисля, този слв все е дал отпечатък на мои познати и приятели, родени около моята дата или затъмнението. Поне 80 % сиг от тях живеят в чужбина, емиграция в началото под легална или нелегална форма  :012:, връзки с чужденци, странни занимания, интересни личности.

http://anesway.info/index.php,  този сайт също е много добър, дава информация какви затъмнения е имало около рождената дата ( ако еимало такива) и какви влияния ще оказват върху вас.
« Последна редакция: Април 26, 2014, 01:48:47 pm от Flora »
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Flora

• Hero Member
« Отговор #39 -: Април 26, 2014, 01:53:08 pm »
Ето, това извлякох като инфо и от другия сайт за затъмнението, под което попадам:

Слънчево затъмнение на 9/4/1986 в 19° 6' овен
Слънчевото затъмнение подсказва помощта, която сте обещали да предложите на другите.Предавате на околните човешки същества уроците на настоятелността, независимостта, смелостта на убежденията и как да преодоляват страха от новите начала. Към себе си ще привлечете хора, които са склонни да се вкопчат и да развиват свръхзависимост от някого. Трябва да им помогнете да започнат да разчитат повече на себе си. Използвайте вродения си усет към честна игра. Винаги ще заставате на страната на по-слабия, но ако откриете, че не черпят смелост от вашата подкрепа, ще ги оставите да водят битките си сами. Интуитивно разбирате, че не е правилно да се борите за хора, които сами не отстояват себе си. Понякога изглежда безсърдечно да помагаш на слабия без да му позволявяш да се облегне на теб, но вие учите на истинска вътрешна смелост и сила и се борите за тяхната и вашата независимост. Давате пример и на истински водач - започвате процеса, насочвате го и давате положителен пример за смелост, настоятелност и сила на убежденията.
Лунно затъмнение на 28/10/1985 в 5° 15' телец
Лунното затъмнение показва къде трябва да се усъвършенствате (кои са уроците ви).Учите се да развиете правилно съзнание за преуспяване. Трябва да научите, че не е важно дали имаш пари, а какво правиш с парите и как ги придобиваш. Трябва да се научите да приемате изобилието на Вселената, да се чувствате свободни да имате и да се наслаждавате на удобствата на живота. Не трябва да измервате стойностите по материалните притежания. Учите се как да имате, без да преценявате другите. Време е да приемате парите и да ги използвате в помощ на усилията и духовната енергия, които отдавате на хората. Научете, че реалната такса е равна на стойността на извършените услуги. Трябва да виждате стойност във всичко и всички, включително в себе си. Разберете, че колкото повече расте самочувствивето ви, толкова по-ценни ставате за околните. Трябва да установите хармония с физическото тяло и с удоволствията на физическия живот в тяло на Земята. Учите се да оценявате плодовете на Земята. Придобивате чувствителност, която ви носи голямо лично удовлетворение.
Тялото ви съветва по пътя, предупреждава ви чрез:
- чувствителни уши, врат, гърло;
- кожни обриви;
- възпаления на ушите, гърлото, очите;
- чувствителен или алергичен нос.
Аспект ===>полусекстил
В този живот основната ви задача е изцеление на собствената ви идентичност, тъй като трябва да придобиете усещане за вътрешна цялост. Учите се да градите внимателно и в по-осъзната хармония със собствената личност. Работата ви трябва да е съсредоточена главно върху вас самите. Добре е да работите с другите в партньорство, стига да не разчитате на тях. Трябва да разберете, че съдбата ви е резултат от силата на характера ви. Трябва да се разделите със старите си разрушителни навици. Мисията ви в този живот не е да отхвърляте материалното, а да придобиете и развиете правилна ценностна система, като непрекъснато се освобождавате от всичко, което не е съвместимо с дълбоките ценности, усвоени в този живот. Така може да натрупате голямо богатство и голяма духовна съзнателност, като поемате отговорност да помагате на по-нещастните. Можете да бъдете истински милосърдни и по сърце, и по джоб.
And nobody knows my name

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #40 -: Април 26, 2014, 01:57:12 pm »
И аз погледнах моето, полезно четиво си е, в духа на СЛВ-то ми е всичко написано, много е подобно. Само не разбрах този аспект с какво е. За мен пише аспект - съвпад.  :012: :012: :012: :012: Иначе ми излязоха като важни и Лунното затъмнение ден преди датата ми, но и Слънчевото, също така, така че излизам двойно затъмнена.  :012:

Flora

• Hero Member
« Отговор #41 -: Април 26, 2014, 02:01:27 pm »
И аз погледнах моето, полезно четиво си е, в духа на СЛВ-то ми е всичко написано, много е подобно. Само не разбрах този аспект с какво е. За мен пише аспект - съвпад.  :012: :012: :012: :012: Иначе ми излязоха като важни и Лунното затъмнение ден преди датата ми, но и Слънчевото, също така, така че излизам двойно затъмнена.  :012:

Те винаги пишат и двете.  :)  От програмата ще да е... Ами не знам за аспекта, Брейди дава точните аспекти, но тук мисля, че това е характера на самото затъмнение. Един вид има и опозиция, съвпад, квадрат- какви уроци трябва да се научат, спрямо значенията на аспекта, съответствието.
And nobody knows my name

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #42 -: Април 26, 2014, 02:05:05 pm »
Е то между двете светила по време на затъмнение може да има само съвпад или опозе или друго имаш предвид и аз не съм в час.  :017:

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #43 -: Април 26, 2014, 02:09:19 pm »
Разгледайте пренаталните СЗ и ЛЗ дали съвпадат/аспектират с някоя лична точка и дали в тези градуси някой скъп за вас човек има лична  планета или друга важна точка :)

Например при мен пренаталното СЗ е в точен съвпад със нат.СЛВ, а ЛЗ е в точна опозиция с нат.Юпитер.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #44 -: Април 26, 2014, 03:52:07 pm »
Е то между двете светила по време на затъмнение може да има само съвпад или опозе или друго имаш предвид и аз не съм в час.  :017:

аспекта е между двете затъмнения, това преди раждането и това след

Аз хубаво съм се уредила "Животът ви е под знака на мотото "служи или страдай"  :)