Каква трябва да е оптималната бройка, Драко? :012:
п.п.Истинският мъж не би споменал бройки. Не би и говорил и за бивши, така мисля. Миналото, затова е минало- да си стои там- в забвение и прах. :012:
И много ще внимава как говори за всяка друга жена.
:08:
Малко астрология в темата - нямам голямо разнообразие от Марсове. Все ги целя да са ми на опозиция от мой. Голямо нашествие на Марс в Близнаци имам - или в съвпад със Сатурн, или в 1/8/10 дом, леко насатурняване на Марсовете ми харесва.
Най-трудна ми е била свалката с Марс в Рак, ретрограден и в 12 дом. Добре е, че беше голямата интелектуалност там, та да запълним времето до среща на 8 дом. И като цяло това не е мой Марс.
Всичките ми близнашки Марсове са били малко изискани циници. Карали са ме да се изчервя, а това не е много лесно. Провокирали са ме. А това е моята роля. Били са припряни от желание, но не и бързи към секса. Да не ги хваля, всеки с предпочитанията си.
При мен добре ме хващат синастрично този тип Марсове. Аз харесвам опозицията като общуване в леглото. Съвпадите също са интересни, поне често хващам нечий мъжки Плутон да се настанява в мой 8 дом, там се целя като възраст. Но Марс в Близнаци агресира добре мой Марс. И знае как да гали Венерата ми с тригонче.
Съвпад на Марсове също е интересна комбинация. Но там пък търся някаква друга опозиция, примерно на Венери.