Пряко съм заинтересована от доста дълго време(имам Слънце,а и не само той в съвпад с Хирон).До тук съм намерила само една приятелка със същия съвпад Слънце/Хирон.Като четох преди почти десетилетие въпросната книжка от здрав интерес се затрих най-вече в термини "лечител","духовност",Ню Ейдж,което напълно нищо не ми говори,нито се връзва.Приложените карти са на съмнителни "посветени",за които нищо не се казва-нито какво,нито къде работят,нито за семействата им.Всеки аспект между него и която и да е друга планета е тълкуван толкова мистично и извънземно,че само някой,който тепърва прохожда в езотериката може да се впечатли от мъглата с красиви и възвишени изрази.Приятелката ми пък е още по-недуховна от мен и никога подобни извисявания на душата на са я интересували.Не намирам никъде написано от личен опит,само стъкмяване на написаното от БХГ към собствената карта.С Венера съвпад с Хирон мога да кажа,че изобщо не мечтая да се сношавам ритуално със Светия Дух,нито съм участвала в подобни практики.
Пими е ползвала разлини книги за списване на сайта и никъде не е написала, че е автор на написаното- автор е само на сайта, в което е вложила труд- направи ти сайт с по-полезна информация и тогава критикувай. И ако може в розово и с едри буквички :29:
Не я критикувам,всеки,който е чел знае кой цитат от къде е.тя може би е полезна.Аз не бих направила сайт за астрология-не ме влече.Достатъчно ми е участието тук.
Цитатът не е безсмислен, нито предполагам и книгата с акцент върху Хирон. Това че , нещо не импонира на гледната ни точка или не ни е "вкусно ", не означава, че е безсмислено.
Цитатът,а и цялата книга са безполезни от гледна точка на всички с този съвпад,които като мен никак не са вманиачени по езотеричното си развитие.Това е същото като да се напише книга за Марс или Сатурн,като се наблегне на миналите животи.Жалко,че до сега не съм разбрала да е писана друга книга за Хирон