Автор Тема: Моногамия/ Полигамия  (Прочетена 28332 пъти)

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
Re: Моногамия/ Полигамия
« Отговор #60 -: Юли 09, 2015, 11:07:14 pm »
Драки, Венерата ти е в 10 дом, нали?

И моята е въздушна, но е в 8 дом. Любовта ми може да е една на първо четене. Но при други обстоятелства, без значение какви и кога, може да е и много осмодомна. Широка тема. Много сол трябва да изям с някой, за да проявя и осмодомие, и другите й аспекти.
Опитваме се уж по-общо да си говорим. Но пък ти явно си спорняк, обичаш да си опозиция.  ;)
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #61 -: Юли 09, 2015, 11:09:25 pm »
В дълбоки води нагазихме :012: А полиаморията къде я слагаме? С всички условности, в наше време и по нашите ширини, това най-много се доближава до харем.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #62 -: Юли 09, 2015, 11:10:45 pm »
Спомням си, че предната съпруга на Майкъл Дъглас, преди К. З. Джоунс изискваше от него лечение в клиника за сексуална зависимост .Много ми е странно на прима виста, картата има квадрати на Сатурн към Луна, Венера ,Марс. Никак не ми е ясно де. Чела съм за лечение от 'стеснителност' на Дейвид Духовни и Мик Джагър. Качвам картата на Дъглас ама до тук :012: ;D

Emma

• Hero Member
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #63 -: Юли 09, 2015, 11:14:51 pm »
Този час верен ли е? Иначе интересни неща видях аз в картата по въпроса с нимфоманията. Но при положение, че час е достоверен.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #64 -: Юли 09, 2015, 11:16:15 pm »
Драки, Венерата ти е в 10 дом, нали?

И моята е въздушна, но е в 8 дом. Любовта ми може да е една на първо четене. Но при други обстоятелства, без значение какви и кога, може да е и много осмодомна. Широка тема. Много сол трябва да изям с някой, за да проявя и осмодомие, и другите й аспекти.
Опитваме се уж по-общо да си говорим. Но пък ти явно си спорняк, обичаш да си опозиция.  ;)
Венера ми е в 10д,да и ме подига отвътре  да съм отгоре не само заради дома,а и заради знака.  :012:
НЕ съм спорняк,а показвам некоментиран аспект по темата  :19: :D :38: :043:  :-*
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #65 -: Юли 09, 2015, 11:17:40 pm »
Ако говорим за холивудски среди, там е малко спорен въпросът дали е полигамия или хедонистична нагласа. Понякога просто се увличат в опитването на най-различни удоволствия, там и средата ги подтиква към такъв начин на живот.

Прословутата Лиз Тейлър с нейните осем брака дали бихме могли да я определим като полигамна?  :017:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Reptil

• Hero Member
« Отговор #66 -: Юли 09, 2015, 11:20:33 pm »
Много хубава подборка — карта, в която Плутон го няма никакъв по обсесиите, няма скорпионщини… От конфигурацията Луна—Сатурн—Марс/Венера виждам У1 и У7 в Д12, евентуално от тук нещо да излезе. Шавлив У5 в съвпад с Меркурий.

Мик Джагър срамежлив е някакъв майтап :)
« Последна редакция: Юли 09, 2015, 11:23:59 pm от Reptil »

Emma

• Hero Member
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #67 -: Юли 09, 2015, 11:35:41 pm »
Репс, ти този асцендент за флаг ли го имаш?  :012: Нямало скорпионщина.  :-*

Уран на к8, у8 в съвпад с Юпитер. Венерата е самарянка в 12 дом, може да не е нимфоман. А да прави любов от добро възпитание.  ;D
У5 в съвпад с у10 - петодомните теми играят роля в начина, по който иска да блесне в обществото.

Ребека

• Hero Member
« Отговор #68 -: Юли 09, 2015, 11:39:43 pm »
Лиз Тейлър е била вярна на мъжете си, къде остава вдовица ,къде дублиран брак, ама говорим за шавливи, а на Мик Джагър се пуля, ама и той   дори изглежда читав по натал  :012: Иначе за хедонист не бих гледала и Чарли Шийн :012:

Ребека

• Hero Member
« Отговор #69 -: Юли 09, 2015, 11:45:07 pm »
Оф добре че страдам от аскетизъм иначе с моите познания всички ми изглеждат добри по натал :D

Reptil

• Hero Member
« Отговор #70 -: Юли 09, 2015, 11:48:35 pm »
От един асцендент ли да стане нимфоман? :012:
Меркурий се пада У8, вярно. Събрахме У5 и У8 накуп, дотук — жиголо :29: Той пък си има пари, явно му е избило в друга посока.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #71 -: Юли 09, 2015, 11:51:24 pm »
Пък аз взех, че намерих нещо общо в двете карти  :017: - на Дъглас и Джагър. При първия Луната получава аспекти едновременно от Марс и Сатурн, при втория е затисната между Марс и Сатурн.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Reptil

• Hero Member
« Отговор #72 -: Юли 09, 2015, 11:55:35 pm »
Мик Джагър е друга бира, заточена Венера и паднал Марс правят тригон. Плюс квадрат Венера—Сатурн. Това вече е случаят "не подбира".

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #73 -: Юли 10, 2015, 02:18:02 am »
Палава съм и се нуждая от много свобода, затова никога не съм смятала, че моногамните връзки са моите връзки. Ако партньорът ми не ме стимулира достатъчно и ми стане скучно, си тръгвам, но съм оптимистично настроена за в бъдеще. Не се повлиявам от морал, среда, обществено наложени норми, за мен е важно да се доверя на човека отсреща и той да е достатъчно широко скроен : АСЦ/ДСЦ - Стрелец/Близнаци, Марс в Стрелец в 1-ви, стелиум Овен в 5-ти, Слънце опозиция Юпитер/Уран/Плутон.

Моногамията е приоритет при животните, а полигамията ходи по хората- Адамчо и той се е заигравал с две "булки ".  Това че някой е имал, е бил в повече от една близка връзка, не означава, че изневерява на/ в същите, нали правим разлика между "харесвам й краката " и " наденах й халката " ?!? )))
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #74 -: Юли 10, 2015, 08:58:42 am »
От един асцендент ли да стане нимфоман? :012:
Меркурий се пада У8, вярно. Събрахме У5 и У8 накуп, дотук — жиголо :29:

Айде сега, и аз имам съвпад У5 Луна съвпад У8 Плутон, че и У1/8 Марс съвпад У7/2 Венера ;D