Венера е съвпад Регул,кралска звезда,сърцето на Лъва, успех по делата на активираните в натала планети,съвпада е по-по-най
Това би трябвало да важи и за съвпад на натална планета с Регул. Имам точен съвпад на Марс У на 2 дом и СУ на 9 с Регул и не ми се е отразило много на финансовото състояние.Не съм имала финансови проблеми , но не съм била и много добре.
Разбира се, че звездата носи успехи в съединение с натални планети, най-вече с Юпитер, а също с Луна, Слънце, Меркурий, с Асц и Мц. - в това положение човек достига по-високо положение, отколкото е имал. Носи на човека благородство, откритост, храброст, искреност, затова се нарича "кралска". Звездата съчетава енергиите на Юпитер и Марс.
Съжалявам, но от бедният си личен опит, имам двама много близки със съвпад Венера Регул и двамата станаха доста състоятелни чрез различни методи, но никога чрез благородство, откритост, искреност .храброст тип- газим всичко, мошеничество ,кражба и безпардонност-всичко е позволено :012:
Аха леля Злобил и бившия затуй не са от благородните, мерси, значи други планети да, но Венера- Регул-империя на злото
Друг пример натален ретро Юпитер съвпад с Регул в 10Д,с квадрати и опозиции,но със Слънце на К5,участващо в Голям тригон,в който диспозиторът му също хвърля тригон е много успешен и поне изглежда,че всичко постига с лекота.
Защо меркурий?
От 2011 Регул е в Дева.
Това какво значение има. Пък и малко смешно ми изглежда една кралска звезда да има господар било то Слънце или Меркурий :012: