Брадъра не го гледам, не защото го намирам за пошло, а защото не може да ми покаже нищо ново, което не съм виждала или чувала за него. Загуба за време е да следя как група хора ядат и пърдят заедно и от скука изперкват до там, че започват в един момент да се обиждат.
За пръв път когато го гледах ( и единствен все още) бях потресена- тъкмо се бях прибрала от поредното ми пребиваване зад граница, децата ми заедно с комшийските деца в моята квартира, а аз при комшиите черпя с уиски, купено от безмитно магазинче на сръбската граница. Комшиите обаче гледам, че не ми обръщат много внимание, а да има как да влязат в телевизора, а там- две мацки се лижат... Попитах това игрален филм ли е или сериал, а те като викнаха по мен, как може да не знам, че това е Биг Брадър, на живо се предавало и за капак ми сервираха, че децата ми го гледали. Леле, аз като скочих и изтичах до нас да видя, а децата си пуснали музика на компютъра и се черпеха с другарчетата, въобще не гледаха телевизия. Та това ми беше гледането- бях възмутена, че по това време на денонощието в национален ефир се излъчват подобни сцени, а героинята на тази сцена- Зара стана после водеща на някакво предаване, с което едва ли не се опитаха да натрапят на подрастващите девойки, че ако са разкрепостени и прескачат безпроблемнно на двата бряга, то ще пробият като телевизионни звезди и въобще в живота. И за какво да учат момичетата тогава, като е достатъчно да олижат нечия шунда в ефир, а момчетата да скършат китки...