Автор Тема: Съвпад Марс—Венера на 1.IX  (Прочетена 10407 пъти)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
Re: Съвпад Марс—Венера на 1.IX
« Отговор #15 -: Август 04, 2015, 02:01:28 pm »
Съвпад с асцедента - 1 гр. орбис.

Съвпадът им през ноември е в опозиция със слънцето. Ще видим дали на любовния фронт ще има нещо ново, или ново от незабравеното старо :)
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #16 -: Август 31, 2015, 07:39:27 pm »
Готови ли сме?  :08: ;)
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #17 -: Август 31, 2015, 07:55:25 pm »
Готови ли сме?  :08: ;)

:) Някъде в друга тема писах днес - утре и луната в овен ще е в тригон със съвпада венера марс
Frankly, my dear, I don't give a damn.

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #18 -: Август 31, 2015, 08:14:17 pm »
Звучи ми, като провокация от Венера към Марс с идеята да му врътне някой номер, но да бъде негова, когато е директна  :012: Чак през ноември не е много далече - тогава Новолунието ще е върху наталната ми Венера и СЛВ  :012: Ще има приключения  :)

При мен този аспект ляга върху наталната ми Луна. А транзитната Луна съвпада с Юпитер - активира се огнения ми натален тригон между Луната, Юпитер и Нептун, с участието на транзитно Венера, Луна и Марс :)

От няколко 1-2 седмици се обличам почи само в бяло и корал, а ми се носи мента, синьо ... Е, преди час изрових всичко в тази гама и си спретнах страхотен стайлинг за утре. При условие, че никога не подготвям предварително.

Мисля, че усещам от сега аспекта - в настроение съм да "поразявам"  ;D Е, стига Юпитер да не ми раздуе прекомерно балона в тандем с Нептун :) Ще видим - утре е скоро :) Но, щом при мен и Венера и Луната са в комбина - наистина е взривоопасно  ;D

Интересно ми е още от сега да видя каква е картата за съвпада при директното движение на Венера :)

Ето картата при мен:
« Последна редакция: Август 31, 2015, 08:16:11 pm от a.l.e.n.a »
Над силата е само умението да я владеем!

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #19 -: Август 31, 2015, 08:30:09 pm »
На мен защо ми изглежда като да получиш неприлично предложение в работата,което да отблъснеш тези дни?  :012: Действието се развива в твоя 6Д  :d030:  На есен нова авантюра със същия ли?   :D май ще ти "легне на сърце"-върху Луната,но от приличие ще си длъжна да се фръцнеш  :19:

Уран,Глупакът ще изненадва  ;)
« Последна редакция: Август 31, 2015, 08:32:47 pm от Дракониада »

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #20 -: Август 31, 2015, 08:36:07 pm »
Хах, моментално се сетих за възклицанието на Шекспир през устата на Хамлет:"Непостоянство, твоето име е жена!" ...Логиката е  да е със същия, но знае ли се  ;D

При положение, че ще съм на работа по цял ден - вероятно ще има ситуация :) В най-лошия случай по път на работа. Случва се някой да се закача по пътя  :012: Пък аз пътувам 20 км в едната посока - време има :) Но пък карам бързо :)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #21 -: Август 31, 2015, 08:37:17 pm »

:) Някъде в друга тема писах днес - утре и луната в овен ще е в тригон със съвпада венера марс
Трябва да се озъртаме като сурикати и да видим какъв заек ще изскочи,че ще е важен  :D

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #22 -: Август 31, 2015, 08:41:37 pm »
Хах, моментално се сетих за възклицанието на Шекспир през устата на Хамлет:"Непостоянство, твоето име е жена!" ...Логиката е  да е със същия, но знае ли се  ;D

При положение, че ще съм на работа по цял ден - вероятно ще има ситуация :) В най-лошия случай по път на работа. Случва се някой да се закача по пътя  :012: Пък аз пътувам 20 км в едната посока - време има :) Но пък карам бързо :)
На път към работата май е по 3Д,а съвпадът си е съвсем в 6.Ще ни разкажеш ли кой ще флиртува с теб и как?Може да е съвсем безцеремонен и открит Марс,те хич не са срамежливи и нямат предразсъдъци  :57:
« Последна редакция: Август 31, 2015, 08:43:21 pm от Дракониада »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #23 -: Август 31, 2015, 08:49:44 pm »
Аз не чакам нищо в любовната сфера,Марс ми е У10,а Венера У4,У11.Вярно е стар управител на У5,но официално съм приела Плутон за У5.Продължавам да се надявам на ценна придобивка(съвпадът на К2) по 10Д.  :)

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #24 -: Август 31, 2015, 08:57:39 pm »
Ще си нося съвпада Венера-Марс цял месец, утре ми започва новия лунар :)

И в лунара и в натала, съвпадът се случва в мой 10-ти дом, на 4 градуса съвпад от натален Марс и в квадрат към натално Слънце.

Венера е У на АЦ, 8-ми и 12-ти домове, а Марс на 6-ти и ДЦ. Диспозиторът им Слънце, владее МЦ и е в 7-ми дом, тримцата държат ъгли в хороскопа, ще видим какво ще се случи :)

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #25 -: Август 31, 2015, 09:04:08 pm »
Дракониада, ще докладвам  :) Зная, че въздействам, но малко хора биха дръзнали  :012: Може пък и за мен да има изненада :)

Изненадите по Уран ли се търсят?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #26 -: Август 31, 2015, 09:08:10 pm »
Срещат се и се разминават, всеки в неговата си посока. Подходящо подвижни оси за случая. Докато Венера се начуди какво иска и пак настигне Марс, вече става ноември.
Марс тук е У8, също като в натала ми, а 15-ти градус на лъв е опасен за сърцето- мен от снощи ме стяга, откакто се скарах (за пореден път) с майка ми, тр Марс У3, 8 в 12д тригон с Юпитер У4 в 8д, но опозиция със Сатурн У5,6 на К6.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #27 -: Август 31, 2015, 09:24:49 pm »
Внимавай със сърцето, Акрукс, даже да са само нерви.

При мен съвпадът е в X дом. Внезапно се отвори малко работа за вършене извън службата, кой знае… :)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #28 -: Август 31, 2015, 09:26:16 pm »
Дракониада, ще докладвам  :) Зная, че въздействам, но малко хора биха дръзнали  :012: Може пък и за мен да има изненада :)

Изненадите по Уран ли се търсят?
Класикът на изненадите и неочакваните неща.Мен сега ме изненадва с "нищото си" върху стелиум,с който има мажорен аспект в натала

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #29 -: Август 31, 2015, 09:29:19 pm »
Най-вероятно толкова си му свикнала и нестандартното ти е стил, че не ти прави впечатление :)

При мен и натален и транзитен Уран са аспектирани  ::) Ще видим, може и да съм изненадана :)