При мен Пълнолунието попада в 6д и е в опозиция с Уран У6- каквото и да мисля отсега, с планетата на неочакваното няма как да е сигурно какво точно да очаквам.
Тази вечер майка ми успя да ме извади тотално от равновесие и се развиках, досега все тя ми викаше като ходя да я навестя, този път тя викаше срещу мен през прозореца на прословутата си къща- аз насреща колкото глас имам, доведе ме до състояние да вървя после по улицата и да си говоря сама на висок глас (не впечатлих никой, сигурно са помислили, че съм със слушалка в ухото и си говоря по телефона), но сега ме боли гърло, дере ме, все едно съм препила със студена бира, а то от викането. Главата ми също чувствам надута като балон... Вярно си е това, че "Неискано добро се наказва със зло"
Повече няма да се помръдна ако не ми се обади по телефона и каже ясно какво точно иска, не да ѝ ходя на крак да ѝ слугувам, а тя да ме обижда и навиква, все едно съм последна пумиярка... В едно съм последна- да ѝ търпя гнусните манипулации, обиди и подигравки цял живот- аз като се влачех у нас болна преди години и нямаше кой парче хляб да ми даде, тя минаваше покрай квартирата и се подиграваше на балкона ми, че бил олющен, опитваше се да насъсква децата ми срещу мен, като им подаваше по някоя друга стотинка и на всяка от дъщерите им обещавала, че един ден ще препише на нея къщата, ама да не казвала на сестра си, да не се сърди :012: