Аз съм на мнението на Сатин.Парите на Х,Меркурий в сходящ квадрат с твоите управители. Скоро ще получиш пари от нещо.Може и друго,юпитер у2,у5 домове при теб сходящ секстил Марс.
Парите на Х. са си пари на Х., какво общо имат с парите, които ще изкарам от работата, която е по 6д. , а Марс У1 и У6 е в хармоничен аспект с моя У2 ?
Х има съдружник, нито една от неговите работи не е самостоятелна, парите ги дава счетоводителката им, а не лично Х да ги вади от неговия джоб...
това е, че работата е сезонна, после разпускат по-голяма част от персонала, а на мен ми се иска целогодишна заплата и от тази гледна точка зададох въпроса, дали Х може да ме уреди с такава, сега през лятото ще прави фитнес, ако ще ме взима да сядам и упреснявам английски и немски, че покрай испанския ги забравих- учила съм ги преди 40г.
Реално не ми е толкова до работата, не съм кариерист, но ми трябват пари за зъби, поне 5 хиляди евро, а за един сезон там, който е 4мес. ще ги събера. Дали пък да не пусна хорар за здраве, свързан със зъбите, може да се сдобия с такива без работа, да продам нивите изгодно, да спечеля от тотото, таен покровител да ми ги плати хахаха
пп - съвсем скоро по 2-ри, 5-ти дом ще имам приходи, под формата на развлечения- ще му гледам децата срещу хотел и храна по ресторанти, може и яздене да намажа, че и на езда ще се ходи