Въпросът е: Ще замина ли да работя в чужбина до края на годината? Добре ли ще съм извън България?
За да помогна за разглеждането на картата уточнявам, че в момента си имам работа. Не съм кандидатствала за конкретна работа в чужбина, но имам предвид конкретна държава (евентуално - не държа да е точно там).
Мотивите ми за заминаване не са кариера или развитие. Причина за желанието ми са разочарования от близки и не чак толкова близки колеги/приятели и познати.
Ще е супер, ако мога да се махна от всичко и да оползотворя бягството като изкарам повече пари.
Също се замислям за трайно установяване в чужбина, ако съм добре там.
Ден Юпитер, Час Юпитер, който по картата управлява 9-ти дом. Луната ще извърши пренос на светлина между У1 и У9, но и двата диспозитора на знака, в който се намира Юпитер, са ретроградни, тъй че едва ли едно заминаване в чужбина ще се случи до края на годината, а и то не е кой знае колко време- остават 4м. Освен това Венера У1 е в заточение в знака, в който се намира Юпитер у9.
Луната във Водолей, който владее 11д, свързван със следващата работа ( не търсиш кариера, тъй че изключваме 10д, а и ти си го изключила- У1 в разходящ квадрат с У10) , Уран У11 на АС и в знак на Венера, което те подтиква към неочаквана и непланирана промяна, но Луната предстои да извърши квадрат с него. Картата добре описва опложението ти- Венера на трон по знак, но разположена в дом, където е в падение (6-ти дом на Дева) и е в заключен знак- може би не можеш напълно да разгърнеш потенциала си на тази работа, работиш заради заплатата и сключения договор- Венера У1, съУ6 в разходящ хармоничен аспект с Меркурий У2,3,6 в 5д- все пак си обичаш работата, макар да нямаш перспектива за израстване ( тук пак идва отминалия квадрат на Венера У1, съУ6 с У10)
Луната У4 ще извърши хармоничен аспект с Венера У1- имаш нужда да останеш у дома, родното място и семейство, да се успокоиш. Настоящата работа все някога ще напуснаш, има доста показатели в картата. Венера У1 е във взаимна рецепция по падение със Слънцето - главна причина е някоя неосъществена любов, което не те кара да се чувстваш ок; с колегите, които те потискат и пречат да се изявиш, а също причиняват емоционален дискомфорт, не ти мислят доброто, също ще се разделиш- У1 в сходящ квадрат с Плутон У7 в 10д., както и с Марс У1, съУ12. Ако в мислите ти е островна/презокеанска държава, там ще се чувстваш добре и има вероятност да заминеш- Венера У1 в знак на екзалтация в знака, в който се намира Нептун У12, кацнал на К12, Луната и Венера У1 ще извършат тригон с К3, което е производен 4-ти от 12-ти, показващ крайното развитие по въпроса, а и Луната управлява по-голямата част на 3д. Това е, което виждам в хорара.
СЗ наскоро е в съвпад с Меркурий У6, У9 във 2д, та затова си се размечтала за работа в чужбина. Транзитен Уран се връща назад към твоя Юпитер У12 на IC , което също те подтиква към напускане на дома, Марс У4 е в 12д и във взаимна рецепция по управление с Юпитер У12 на IC , натално също си предразопложена да живееш на островна/презокеанска държава или поне град в чужбина до море.