Ужас безподобен - аз толкова съм разказвала за нас, че ми е неудобно пак да Ви занимавам, но ще пробвам в контекста на картата:
Венера от 11 дом във Водолей в опозиция на Сатурн в 5 дом в Лъв. Аз поддържам широк кръг познанства на венерини теми, занимавам се в големи групи, организирам събития. Той се чувства недооценен и пренебрегнат, с непризната царственост в живота ми. В неговите очи не го боготворя достатъчно. Според текста по-напред - аспектът показва, че имаме проблем в изразяването на чувствата и мога да кажа, че е така. И двамата се чувстваме недооценени от другия. Неговите шеги и закачки за мен са просташка грубост, моята нежност за него е лигава ... но въпреки това я търси ... Аз пък станах по-обрана към него, в резултат на реакциите му.
Съвпад Луна-Плутон - по принцип аз съм емоционалния център в семейството - и тримата - той и децата се конкурират за моето внимание. Това има хубаво обяснение в human design
Той очавка от мен да съм все и вся; идентифицира ме с майка си, изпада в крайности - по отношение на очакванията си.
Съвпад на Уран със СЛВ - и двамата имаме стремеж към прогресивното, техничарското, това много ни свързва.
Съвпад на ЮЛВ с Юпитер в Телец - често пъти влизаме в благодетелска роля към семейни приятели (и материално и менторски) и всички го намират за много естествено, сякаш винаги си е било така. Също благотворителност - извън семейните приятели, но с конкретни каузи.
Опозицията Уран-Юпитер по оста 1/7 дом - внезапни скандални бури, които излишно се раздуват от яростта на Марс, който придружава Юпитер