Автор Тема: Събития и транзити  (Прочетена 703526 пъти)

Никол

• Newbie
  • *
  • Публикации: 18
Re: Събития и транзити
« Отговор #6225 -: Март 22, 2023, 06:16:03 pm »
Здравейте! Някой може ли, ако има желание, да ми даде насоки, какви събития/промени мога да очаквам от следните транзити:
тр. Плутон съвпад Северен възел, 7 дом;
Тр. Сатурн 9 дом.
Намирам се в един застой от две години и половина, три (социом, работа)Надявам се да има раздвижване и пробив. Много ще се радвам да ми  дадете насоки. Благодаря предварително.  :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 12936
« Отговор #6226 -: Март 23, 2023, 11:30:41 am »
Някой може ли, ако има желание, да ми даде насоки, какви събития/промени мога да очаквам от следните транзити:
тр. Плутон съвпад Северен възел, 7 дом;
Среща с хора, с които се чувстваш кармично обвързани

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1016
« Отговор #6227 -: Март 23, 2023, 05:50:21 pm »
Батко стъпи в другия знак, за да ни подскаже накъде ще се обърне палачинката. Символи, знаци и усещания за неща, които ще бъдат (в) сила утре. Отворете сетивата. За неизбежното ще разберем по трептенето под лъжичката, в диафрагмата и сакралната чакра.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4224
« Отговор #6228 -: Март 23, 2023, 06:01:02 pm »
Како, да ти имам баткото . :D

Лисана

• Full Member
  • Публикации: 188
« Отговор #6229 -: Март 23, 2023, 06:20:07 pm »
Како, зле ми е  :D но арменския поп приема в петък..

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1016
« Отговор #6230 -: Март 23, 2023, 08:25:03 pm »
Смеете се, ама батко се смее последен.

Лисана

• Full Member
  • Публикации: 188
« Отговор #6231 -: Март 23, 2023, 10:06:49 pm »
Не ми е много смешно, много ми е нервно напоследък. Ингресът стартира с тригон към моето слънце, желание за огромни промени от моя страна и нетърпимост към много неща. Мисля, че настъпва часа и за промяна във външния вид, за която от много време не мога да се реша. Извършена с нови технологии, разбира се - по водолейски.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 12936
« Отговор #6232 -: Март 23, 2023, 11:40:14 pm »
Не ми е много смешно, много ми е нервно напоследък. Ингресът стартира с тригон към моето слънце, желание за огромни промени от моя страна и нетърпимост към много неща. Мисля, че настъпва часа и за промяна във външния вид, за която от много време не мога да се реша. Извършена с нови технологии, разбира се - по водолейски.
Плутон в кой натален дом транзитира, в 1-ви ли, че очакваш промени на външния вид? Защото малкият звяр действа според дома където минава. От личен опит – когато доближи Иц беше в секстил на Слънцето ми и в тригон с Луната, но въпреки това разруши бащиния ми дом, буквално.  :( Е, живи сме, което е най-важно, но ми липсва сигурност, като замръквам вече 24г. под чужд покрив.