Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 513148 пъти)

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 35
Re: Хорари за работа
« Отговор #2580 -: Декември 05, 2024, 11:41:44 pm »
Здравейте! Пуснах хорар с въпрос Ще сгреша ли ако предложа на Х да се върне отново на работа? Уточнявам, че Х напусна по свое желание преди малко повече от година. Сега вече ситуацията е различна, в случая аз съм мениджър на отдела и задачите, и условията са други. Въздържам се сама да си тълкувам картата, защото не успявам да се абстрахирам от това, което ми се иска да бъде, но като го гледам този изгорял Мерк в стрелец…ще съм ви благодарна за отговор.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7646
« Отговор #2581 -: Декември 06, 2024, 03:16:37 pm »
Представена си от изгорен Меркурий,но ъглов-можеш да действаш.Х е представен от ретрограден Юпитер в негов 4ти ,но в опозиция с теб,като двамата се приемате и в знаци на заточение.Луната ще ви свърже,ще има развитие.А дали ще сгрешиш?Това не е от компетенцията на астрологията.   .  Едва ли.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13780
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2582 -: Декември 06, 2024, 04:05:55 pm »
Здравейте преди около малко повече от половин година започнах работа , която като цяло ми харесва ,но имам чувството ,че не се развивам на никъде на работното си място . Въпросът ми е според вас имам ли шансове за някакво развитие на тази работа или да спра да се опитвам всячески да се доказвам и да си търся нещо друго , защото ако човек не се развива на никъде след почти половин година и тъпче на едно и също място няма смисъл да се опитва да дава всичко от себе си
А самата работа позволява ли някакво развитие и израстване? Защото има работи, при които няма какво повече да се очаква, например свекито беше счетоводителка години наред в едно предприятие, на което администрацията беше в центъра на града и с нейното образование нямаше накъде повече да се развива, разбираш ли? На теб като ти гледам начина на писане, няма как да очакваш да те направят директор, то дори за началник отдел нямаш нужния капацитет... Като искаш да растеш, ограмоти се, изучи се, пък тогава с претенциите. Дотогава се радвай на това, което имаш – заплата и дете, пази си ги!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13780
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2583 -: Декември 06, 2024, 04:19:36 pm »
Здравейте! Пуснах хорар с въпрос Ще сгреша ли ако предложа на Х да се върне отново на работа? Уточнявам, че Х напусна по свое желание преди малко повече от година. Сега вече ситуацията е различна, в случая аз съм мениджър на отдела и задачите, и условията са други.
И двамата сте представени от ретроградни планети, което подтиква към връщане назад. Меркурий и Юпитер са извършили и опозиция и ще я повторят, имало е и ще има противопоставяне между вас, въпреки това сте свързани помежду си – двете планети са във взаимна рецепция по управление. Х. е важен за теб в кариерата – Юпитер е в твоя 10–ти дом, но основно Х е представен от Нептун, ретрограден и в негов 1д. – зает е със себе си и с лични неща, които има да преразглежда и довършва. И да, ще сгрешиш – остави човека да си извърви пътя, по който е тръгнал, ако той иска да се върне при теб на работа е друго, тогава може да помислиш по въпроса.

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 35
« Отговор #2584 -: Декември 07, 2024, 12:14:12 am »
Здравейте! Пуснах хорар с въпрос Ще сгреша ли ако предложа на Х да се върне отново на работа? Уточнявам, че Х напусна по свое желание преди малко повече от година. Сега вече ситуацията е различна, в случая аз съм мениджър на отдела и задачите, и условията са други.
И двамата сте представени от ретроградни планети, което подтиква към връщане назад. Меркурий и Юпитер са извършили и опозиция и ще я повторят, имало е и ще има противопоставяне между вас, въпреки това сте свързани помежду си – двете планети са във взаимна рецепция по управление. Х. е важен за теб в кариерата – Юпитер е в твоя 10–ти дом, но основно Х е представен от Нептун, ретрограден и в негов 1д. – зает е със себе си и с лични неща, които има да преразглежда и довършва. И да, ще сгрешиш – остави човека да си извърви пътя, по който е тръгнал, ако той иска да се върне при теб на работа е друго, тогава може да помислиш по въпроса.
Прекалено е горд да се върне колкото и да иска освен ако не предложа аз първа. Този човек беше ценен за работата и компанията сгреши, че го изпусна. Единственото ми колебание идва от това, че никога нищо не се връща в същия си вид, в какъвто е било и в крайна сметка може да се получи така, че да не ни е комфортно и на двамата. Иначе всеки по пътя си, с решенията, които си взима. Уточнението ти за противопоставянето ми помогна. Благодаря за отговора!