Ето я картата, по времето, когато установихме по-значимия контакт - ако някой открие аспект на Луната с орбис по-малък от 3 гр, да свирка .
В момента не търся, какво и как ще се случи и т.н., а опитвам да проверя написаното в книгите с реалността. Аз си имам конкретен въпрос - да или да НЕ гледаме прогр Луна при повторен контакт между двама души. Само това
А защо пък само пр Луна да се гледа, достатъчно е, че пр Венера и пр Слънце са в съвпад с Нептун в 5д в натала, а пр Луна отива към съвпад с тях- предстои ти пр Новолуние, нов етап в живота, разбира се, може да е свързан с човек от миналото, тъй като преди това ще съвпадне с ЮЛВ. По-назад в темата сигурно съм писала вече, как при среща с моя мъж, когато станахме гаджета, моята пр Луна е в точен съвпад с неговото пр Слънце, неговата пр Луна е в тригон с моето натално Слънце и секстил с Луната ми в натала, моята пр Венера е в съвпад с негов Нептун- омаял ме е :012: Понеже питаш за повторна среща, според мен за връщане към миналото трябва да търсиш указания в твоята карта, както и в неговата ще е показано, но конкретно за срещата не е нужно пр Луна да я маркира отново, нали вече веднъж ви е срещнала, сега може да потърсиш други маркери- дали и какво ще е продължението на връзката. Например аз и двата пъти сключих брак на пр Луна съвпад Сатурн в моя 5д, като втория път пр Луна няма същите аспекти с картата на мъжа ми, както при първата ни среща- все пак ние не сме преставали да се срещаме и общуваме за всичките тези години, неговата пр Луна прави съвпад с Юпитер У4, съу7, съУ8 при второто разписване- значи вторият му брак с мен ще е по-щастлив и е така- отгледахме децата и вече не се караме за пари както навремето- кой повече изкарвал и кой повече прави за децата.