Хепи, като тръгнеш по осовата линия, нали си Слънчеви Везни с Меркурий във Везни( 'що не го използваш) и все някъде ще се срещнем, я у моята камбанария, а в твоята, а пък може и на площад "Свети Петър" в Рим.
Направи крачка бе, това ти казвам, не търси причини, за да се оправдаваш защо не можеш, а искай, за да го направиш. Защо не искаш да тръгнеш по опозицията Дева- Риби, а "буксуваш" така съвършено и методично в Девата, а ? ))) Нужно е всеки да извърви своите 10 крачки , за да срещне другия или другото -това че, аз имам прекалено Овен, Юпитер, Уран, Нептун, твърди аспекти към Слънце, не е оправдание за моите - егоцентризъм, арогантност, отнесеност, философстване и т.н. и да (не) искам, да се срещна с другата гледна точка, мироглед, усещане и разбиране на нещата. Трудно ми е, тромаво действам по въпроса, но искам да знам.
Виж, как ме провокира да си погледна прогресивната карта, пр. Луна няма сходящи аспекти в 3 * орбиса в мажорен аспект нито с натална, нито с прогресивна планета. Възобнових( потърсиха ме) контакт от преди 2 г, в сферата, която е отразена от знака и дома на пр. Луна в момента, така че да удовлетворява(м) потребностите на натална Луна. В картата на другия,пр. Луна активира силно наталната- другия човек ме потърси, ако това ти е полезно като информация.