Кога ще оправят тая грешка международните организации по астрология-казва се 29 градус ,а се има предвид 30 ти-от 29* до 0* си е 30* :91: Не обвинявам вас,и корифеи така говорят :lol_hitting:. Иначе трябва да се гледа по-комплексно .Аз имам в момента Венера в 30* козирог-един от най-добрите принципно за пробив -30 дева,рак,лъв казват са добрите възможности .ДА ,ама НЕ :ecomcity: .Освен това положение пр.Венера ми прави квадрат към нат.Слънце .Това по Хамбургската школа също е добре-те признават само твърди аспекти,а Слънце /Венера звучи добре .Още по-вече Слънце натално ми е в МП Венера/Уран .Обаче събитийно ректификацията поне засега показва друго .Събитйност имам само в това,че ме окрадоха на пазар ,може да е свързано с това че квадратът е кофти аспект,Марсов,разбойнически,Мангалски-цигански :57: .Ляв ли е десен ли не знам вече-но явно бързата планета напред по градуси се проявява кофти .Между другото при прогресия дали работят правилата за ляв/десен аспект-пр.Венера е почти равна по-скорост на средната скорост на Слънцето .Като се гледа комплексно с по-вече филтри става сложно .Пример за събитийна оценка- 1.Купих си апартамент/чудесно добра събитийност! 2.Да,обаче го купих на изплащане/кофти събитийна оценка 3.Кофти,обаче кредитът беше изгоден/положителна събитийна оценка4,изгоден,но не ми стигат парите да плащам вноските/кофти оценка,5.не стигат парите,но ми отпускат изгодно рефинансиране и тн и тн
пр.венера козирог 30 * човек недовършва св.дела до край,нереализирани очаквания,гр.на фаталност,сега сатурн е ретро и се заиграва с нептун,карето предполага смяна на действията с нови,по продуктивни
събитийната оценка реална или показно,ако е първото,то думичката кредит и недостиг обезценяват всичко положително и кой купува недвижимост. на мундо каре Ретро сатурн-нептун ,все ще го хакнат невидимите тежести - ипотекиран имот,неплатени задължения,данъци,консумативи,
а ретро марс скорпи,24 гр.на меркантилност и мошеничество, къде ти шета за кражбата напряга ли ти нат.меркурий,с голяма сума ли олекна по собствени критерии