Когато пр.Луна направи съвпад с Плутон имах много дълбока сексуална връзка,която ми донесе много ползи.Плутон У5,Луна У1 между тях квинконс.
При мен Луна-У12 е в съвпад с Плутон-У4;в 3 дом.Притеснява ме това,че тези дни майка пак тръгна по доктори,заради разни стари болежки.
Някой да е имал пр. Луна съвпад натална Венера?
Грег, ако имаш отчетливи събития по аспекта ще дадеш ли малко повече конкретика?Дракониада, при теб е било и в същия знак като при мен, така че ти ще ми дадеш още по-точни напътствия какво да очаквам:)
в стил 9 седмици и половина
Не,в този стил:http://www.youtube.com/watch?v=J4DFYoAKz1g(Сигурно 5 пъти съм започвала да гледам "9 1/2 седмици",не ме грабва и го спирам на 10тата минута-за мен е прозаична боза.
С какъв период го свързваш?
ох това е супер плутонско , ероти4но , властно , разбирам те напълно , аз ве4е избягвам такива неща плутон ми е още в 7 ми дом , но ми се махна от десцедента отдавна. Секс сцената е супер Дракониада , завиждам ти за преживяванията ...
Тук сексът няма никакво значение,нищо че е по Марс/Плутон.Идеалите,които се преследват са приоритет,те са фетишът.
ти имаш ли Фетиши? аз съм много Plain Vanilla guy
Тази прогресия веднъж вече ти се е случвал,та си размърдай малко мозъка преди да питаш