Дракониада, много ще съм ти благодарна да провериш как е било при теб.
Успях да го върна.
Пак ще повторя:
Луната ми е У1,Венера У11 и У4.Двете са в 10Д,участват в стелиум,но нямат математически съвпад (в орбис до 10*).
Тогава беше началото на края на една моя много дълга и сериозна връзка и правех всичко по силите си да я запазя.Той беше изключително ревнив(Марс Скорпион
) и беше полудял,защото беше видял,че мой колега изобщо не е безразличен към мен и не го криеше от него(нахален и безцеремонен Марс Стрелец :012: ).За мен това беше най-тежкият период,свързан с мъжете.Никога преди и след това не съм се чувствала по-безпомощна да съхраня изграденото и да го запазя.Последва една година адска,вътрешна агония за мен,свързана главно с уверения в моята преданост,което беше пълната истина.След което се разделих с него. В тази година се запознах с един изключителен младеж(тронов Марс в Овен-него често го споменавам във форума :012: ),който ме измъкна от......много отчаяни и саморазрушителни отношения и среда. Няма как да не съм му благодарна и да не го обичам.Т.е.скъсах с един,който ме сваляше надолу в много отношения и намерих друг,на който без да преувеличавам дължа всичко позитивно,което
съм и съм постигнала извън възпитанието на родителите ми.
Той ми даде духовна,психическа и материална основа,върху която да стъпя,когато целият свят в който бях живяла се оказа разрушена пясъчна кула.