Автор Тема: Раждане на дете  (Прочетена 24432 пъти)

eses

• Full Member
  • Публикации: 173
Раждане на дете
« -: Ноември 30, 2015, 07:32:34 pm »
Здравейте, нова съм в форума и имам нужда от помощ, много ще ме зарадвате ако се отзовете на моя призив.
Очаквам дете, втори син, та по принцип ще е секцио и ще определяме дата.Термина ми е на 14,01,2016 и вероятно лекарите ще искат да го изместят седмица по рано.Намирам се в Лондон. Та първата ми молба е да ми помогнете в избора на дата, лаик съм в астрологията ,но все пак гледайки картата за месец януари са все едни тау квадрати, едно чудо от 2 тау квадрата нагоре на ден.Не искам да определям съдбата на детето си но ми се иска да избера по малкото зло. Вероятно датите които ще се спрягат ще са около 6-7 а точно тогава ама хич не ми се иска,защото сме избрали различно име от Йордан и Иван а на всичкото отгоре свекър ми е Йордан а баща ми Иван  :57: Та помогнете с дата, на мен 12 ми изглежда най добре,но си мисля че никой няма да ме чака до тогава. После втория ми въпрос е свързан с това,че и първото ми дете беше секцио и то с определена дата но си тръгна само 11 дни по рано. Все ми се струва че случката ще се повтори и днес цял ден сменям дати и часове и ми изглежда че ако ще се ражда по рано това ще е или на 25 или 26,12 рано сутринта около 6, поради натална Луна в тригон с Уран той в 5 дом и транзитна Луна в 8 дом в секстил с натален Сатурн, та бих била безкрайно благодарна ако някой който разбира и съответно му се занимава с моята личност провери тези две неща, коя дата за секцио е най подходяща и ако бебето си тръгне само кога горе долу се очаква да е това.
Моите данни: 19/12/1978 02:45 Видин, ще раждам в Лондон
Ако ви трябват данните на таткото 01/11/1977 13:40 Павликени
Благодаря ви
« Последна редакция: Ноември 30, 2015, 08:48:30 pm от eses »

eses

• Full Member
Re: Раждане на дете
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2015, 07:36:44 pm »
Съжалявам, след като публикувах темата видях че има специална предназначена за такива като мен, опитвам се да я изтрия но не ми позволява. Лошо започвам  :'( Дано някой се отзове,а ако модератора прецени да я изтрие. Съжалявам отново

eses

• Full Member
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2015, 09:06:52 pm »
както казах съм лаик, не разбирам много,гледам аспектите и като виждам тао квадрати си мисля че е лошо. Можеш ли да ми помогнеш за дата за секцио защото до 14 няма никой да ме чака, секциото се прави минимум седмица по рано

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2015, 09:09:51 pm »
Изборът на дата за секцио е доста отговорна задача, да не говорим за час. Не всички опитни астролози се съгласяват, да не говорим за извършване на такава услуга в някой форум. Дори и да се избере относително по-добра дата /по-добра за какво?/, рядко всичко минава по план. Много често се случва бебето да обърка сметките и да тръгне по-рано, а още по-рядко се случва да може да се спази избраният час. Гледам, че и във форума на all.bg са ти отговорили същото.

За горната дата /първата/ не мога да се изкажа категорично доколко е подходяща, но за карта с този хипотетичен час - НЕ.

Доколкото зная, дата за секцио не се определя след термина, а обикновено или се гледа да е около термина, или преди.
« Последна редакция: Ноември 30, 2015, 09:13:41 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2015, 09:16:54 pm »
Желателно да е максимално близо до термина. Но не съм чувала да се определя за след термина.

eses

• Full Member
« Отговор #5 -: Ноември 30, 2015, 09:45:25 pm »
ооо за час въобще не мога да претендирам.Сега в петък трябва да определим дата,знам,че от 8 сутринта до 4 следобед разликата е голяма,просто се чудя кой от всички дни да избера, вероятно лекарите ще спрягат дати от 5 до 8 и ми се иска да мога да кажа по подходящата дата.Знам че е танто за кукуриго,не може да се предивиди всичко и как да избереш по доброто ,но при всички положения просто искам да избера по малкото зло. Предпочитам бебето да тръгне само,така то само ще си определи,но ако трябва аз да кажа не  ми се иска да е налучкване. А коя дата според вас е възможна  детето само да си тръгне, може ли някой да погледне 25 и 26 декември, струва ми се че аспектите които казах по нагоре за това говорят.В часа на раждане на сина ми имам уран/уран тригон като транзитния е в 5 дом, затова си мисля че тригона между луна и уран пак в 5 дом говори отново за изненадващо раждане.
« Последна редакция: Ноември 30, 2015, 09:48:26 pm от eses »

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #6 -: Ноември 30, 2015, 09:49:00 pm »
Ами есес-сложи няколко възможни карти и да избираме
Пък бебето ще ни прецака накрая :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #7 -: Ноември 30, 2015, 09:54:45 pm »
В този интервал не намирам кой знае колко благоприятни дати, все нещо няма да е тамън. А съвпада на Венера и Сатурн няма как да го избегнеш, при това ще е затиснат между два малефика - не е добре според ведическата.

Луна в последните 5 градуса Водолей ми изглежда относително благоприятна позиция, но това ще е на 12.01 в следобедните часове. И накшарата е хубава - Дхаништха, и няма да получава аспекти от малефици - Марс и Сатурн. Стига да попада в частта на накшатрата, която е в сидералния Водолей, т.е. да е в последните 5 гр. на знака по тропическата система.

eses

• Full Member
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2015, 10:00:05 pm »
хаха не че съм единствена,ама като ме питат в петък имате ли предпочитания за дата и аз кво да кажа ами не ти определи :( Баба ми не и чувала за хороскопи. Добре ще сложа две три карти и да кажете коя е по подходяща. Щом казвате за 10 че е ок ще се пробвам за тая дата,но не зная дали ще ме отразят, лекарите не ги интересува астрологията. Е сега ще кача.
Значи и без да разбирам ми се е сторила добре 12 за дата ,ама едва ли някой ще каже добре ще чакаме, още повече че лекарите знаят че предното ми дете е родено 11 дни преди термин и вероятността да се повтори е мноооого голяма

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #9 -: Ноември 30, 2015, 10:02:44 pm »
И новолунно ако е, не е много на далавера. Дори напротив - по-добре да е на растяща Луна или около пълнолуние. Друг е въпросът, че баш по пълнолуние секцио и операции не се препоръчват.

eses

• Full Member
« Отговор #10 -: Ноември 30, 2015, 10:06:00 pm »
Не просто всичко ми изглежда обречено на 5,01 има два големи квадрата и 7 тау квадрата  :-\ и от там до към 10 положението е все подобно,как да избера.То се е видяло, ставете я тая дата за секцио,явно ще я оставя на лекарите,поне да знам че съдбата така е решила ако се стигне до датата им.Моля ви вижте дали няма предпоставка бебето да тръгне само по рано? Последно за това ви моля и няма да ви занимавам повече :(
« Последна редакция: Ноември 30, 2015, 10:09:22 pm от eses »

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #11 -: Ноември 30, 2015, 10:06:57 pm »
Кое му е хубавото на новолуние в съвпад с плутон и то на МЦ?!? ::)
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #12 -: Ноември 30, 2015, 10:12:41 pm »

Значи и без да разбирам ми се е сторила добре 12 за дата ,ама едва ли някой ще каже добре ще чакаме, още повече че лекарите знаят че предното ми дете е родено 11 дни преди термин и вероятността да се повтори е мноооого голяма

А ние дотук какво ти казваме, ти четеш ли?

Никой не е казал да си дочакаш термина и да тръгнеш да избираш в последния момент. Може да избереш и по-ранна дата. А можеш и да не избираш - когато тръгне бебето, тогава да се направи спешно секцио.

През последните няколко години голяма истерия наблюдавам сред майките с избора на "най-добрата дата за секцио". Ами ще ви разочаровам - няма най-добра дата и не може всичко предварително да се планира и да се спазят препоръките на астролога едно към едно.

Мога да ти наглася картата с точност до минутата, обаче първо това ще е избор според моите виждания за "добро", а второ няма как да го извадят от теб точно в този момент. Трябва да можеш много прецизно да предвидиш всяка една стъпка на лекарския екип, който ще провежда тази операция.

eses

• Full Member
« Отговор #13 -: Ноември 30, 2015, 10:16:04 pm »
Моля се да си избере само дата и да си тръгне само,както направи и сина ми, така съдбата ще си е негова.Дано има такава предпоставка.

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #14 -: Ноември 30, 2015, 10:16:41 pm »
Бебето като е тръгнало вече, не биха направили секцио, освен ако няма някакъв показател, че трябва да го вадят бързо. А планираното секцио най-често е даже 10 дни или 2 седмици преди термин.

Драко,

Не съм съгласна. Сатурн и трансатурновите трябва да са далеч от осите. Новолунието в натала не е добра позиция, според мен.
Frankly, my dear, I don't give a damn.