Здравейте, нова съм в форума и имам нужда от помощ, много ще ме зарадвате ако се отзовете на моя призив.
Очаквам дете, втори син, та по принцип ще е секцио и ще определяме дата.Термина ми е на 14,01,2016 и вероятно лекарите ще искат да го изместят седмица по рано.Намирам се в Лондон. Та първата ми молба е да ми помогнете в избора на дата, лаик съм в астрологията ,но все пак гледайки картата за месец януари са все едни тау квадрати, едно чудо от 2 тау квадрата нагоре на ден.Не искам да определям съдбата на детето си но ми се иска да избера по малкото зло. Вероятно датите които ще се спрягат ще са около 6-7 а точно тогава ама хич не ми се иска,защото сме избрали различно име от Йордан и Иван а на всичкото отгоре свекър ми е Йордан а баща ми Иван :57: Та помогнете с дата, на мен 12 ми изглежда най добре,но си мисля че никой няма да ме чака до тогава. После втория ми въпрос е свързан с това,че и първото ми дете беше секцио и то с определена дата но си тръгна само 11 дни по рано. Все ми се струва че случката ще се повтори и днес цял ден сменям дати и часове и ми изглежда че ако ще се ражда по рано това ще е или на 25 или 26,12 рано сутринта около 6, поради натална Луна в тригон с Уран той в 5 дом и транзитна Луна в 8 дом в секстил с натален Сатурн, та бих била безкрайно благодарна ако някой който разбира и съответно му се занимава с моята личност провери тези две неща, коя дата за секцио е най подходяща и ако бебето си тръгне само кога горе долу се очаква да е това.
Моите данни: 19/12/1978 02:45 Видин, ще раждам в Лондон
Ако ви трябват данните на таткото 01/11/1977 13:40 Павликени
Благодаря ви