Автор Тема: Раждане на дете  (Прочетена 24433 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Раждане на дете
« Отговор #15 -: Ноември 30, 2015, 10:24:02 pm »
Сатурн и трансатурновите трябва да са далеч от осите. Новолунието в натала не е добра позиция, според мен.

Така е, но не всичко може да се планира. Новолунието не е добра позиция, особено когато Луната е преди Слънцето, но и с това се живее. С всичко се живее.

Би било хубаво Сатурн да го няма в хороскопа  ;D, но за съжаление трябва да се примирим с присъствието му. Но поне гледайте да е по-далеч от осите. Особено около МС или близо до 10 дом /да не е в кулминация/.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #16 -: Ноември 30, 2015, 10:34:15 pm »
Особено около МС или близо до 10 дом /да не е в кулминация/.

И с това се живее :)
Сатурн си е необходимото зло

Аз чакам карти за избор, къде са...?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #17 -: Ноември 30, 2015, 10:34:59 pm »
И да си продължа мисълта - с всичко може да се живее, но въпросът е как се живее и какъв човек ще си.  ;)

eses

• Full Member
  • Публикации: 173
« Отговор #18 -: Ноември 30, 2015, 10:37:03 pm »
Дракониада не те разбрах с това за намаляващата луна? Няма ли шанс това бебе да се роди на дата по негов избор? А ако тръгне да излиза само правят спешно секцио.Оставете ги тези карти,няма да избирам явно аз датата, щото квото и да избера все изглежда гадно, по добре кажете няма ли да си тръгне само по рано?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #19 -: Ноември 30, 2015, 10:38:32 pm »
по добре кажете няма ли да си тръгне само по рано?

Боб ли да хвърляме?

eses

• Full Member
« Отговор #20 -: Ноември 30, 2015, 10:43:49 pm »
Мисля си че Уран е по изненадите и в предвид желанието ми да се появи в по подходящ момент и само да си избере дата си мисля че тригона между натална луна и транзитен уран в 5 дом на 25 и 26 ,12 точно за това говорят,но това е в моята карта,дала съм данни в първия пост,а също на 26 има транзитна луна в секстил с Сатурн и Венера секстил с Плутон. Не са ли знаци?

eses

• Full Member
« Отговор #21 -: Ноември 30, 2015, 10:50:05 pm »
аз съм с зет 9 и не мога да копирам картата :( за да я покажа

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #22 -: Ноември 30, 2015, 10:51:08 pm »
хаха не че съм единствена,ама като ме питат в петък имате ли предпочитания за дата и аз кво да кажа ами не ти определи :( Баба ми не и чувала за хороскопи. Добре ще сложа две три карти и да кажете коя е по подходяща. Щом казвате за 10 че е ок ще се пробвам за тая дата,но не зная дали ще ме отразят, лекарите не ги интересува астрологията. Е сега ще кача.
Значи и без да разбирам ми се е сторила добре 12 за дата ,ама едва ли някой ще каже добре ще чакаме, още повече че лекарите знаят че предното ми дете е родено 11 дни преди термин и вероятността да се повтори е мноооого голяма
А налага ли се да е секцио, не може ли по естествен начин да го родиш, за да си избере детето само деня, а с това и натала?
Аз ти препоръчвам 6-ти след 12ч, когато Луната е в стрелец в тригон с Уран, а Слънцето е в съвпад с Плутон- ще е силна и волева личност, а и самата дата 6 е хубава, денят също- 23 лунен ден, Йордановден- не е казано да го кръстиш Йордан, има други хубави имена, свързани с празника- Богдан, Богдана, Богoлюб, Богoлюбa, Богомил, Божан, Божана, Божидар, Божидара, Божил, Бончо, Борислав, Борислава, Боян, Бояна, Дана, Данка, Данко, Данчо, Йордан, Йордана, Йорданкa, Теодосий

eses

• Full Member
« Отговор #23 -: Ноември 30, 2015, 10:56:50 pm »
:) Борис е името което сме избрали, гледам че си изброила и Борислав,значи и Борис ще да става :) а иначе не може да е нормално раждане.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #24 -: Ноември 30, 2015, 11:05:32 pm »
:) Борис е името което сме избрали, гледам че си изброила и Борислав,значи и Борис ще да става :) а иначе не може да е нормално раждане.
ами копирах имената наготово, иначе и Борис става, малкия му вуйчо така се казваше и празнуваше заедно с баба ми Йорданка на 19 януари- по стар стил Йордановден
на мен лично ми харесва от изброените най-много Божан, може би защото баща ми имаше състудент и прияте с това име- много хубав и добър чичко  :012:

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #25 -: Ноември 30, 2015, 11:10:53 pm »
^Борислав празнува през май, не на Йордановден;

аз съм много против елекциите за раждане, не защото са невъзможни за изпълнение, а защото детето не ти принадлежи, а е просто един от важните уроци/учители в живота ти.
та, да, по-скоро следва да се гледа на твоята карта за раждането, отколкото да се гадаят дати и да се въртят карти.
//иначе, можеш да му избереш число на живота, като ще раждаш с операция. някое по-леко.

eses

• Full Member
« Отговор #26 -: Ноември 30, 2015, 11:14:33 pm »
Ето ви картата която визирам че си мисля дали нема да се роди по собствено желание тогава

eses

• Full Member
« Отговор #27 -: Ноември 30, 2015, 11:20:15 pm »
Нещо подобно е и ден преди това

eses

• Full Member
« Отговор #28 -: Ноември 30, 2015, 11:23:40 pm »
Арт разбира се че е най добре детето да си се роди когато си иска, въобще не го оспорвам, искаше ми се ако ме питат за дата да мога да избера по малкото зло от всички,ама то направо си няма, затова нека ако се стигне до датата която лекаря избере така да е. Дано обаче все пак то само да си я избере.

eses

• Full Member
« Отговор #29 -: Ноември 30, 2015, 11:32:00 pm »
това е картата от часа на раждане на първото ми дете и именно този уран ме провокира да мисля че е главния виновник да се роди сина ми преждевременно 11 дни преди определената от лекарите дата. Затова предположих че транзита който имам между луна и уран ще е появата на второто.