хаха не че съм единствена,ама като ме питат в петък имате ли предпочитания за дата и аз кво да кажа ами не ти определи
Баба ми не и чувала за хороскопи. Добре ще сложа две три карти и да кажете коя е по подходяща. Щом казвате за 10 че е ок ще се пробвам за тая дата,но не зная дали ще ме отразят, лекарите не ги интересува астрологията. Е сега ще кача.
Значи и без да разбирам ми се е сторила добре 12 за дата ,ама едва ли някой ще каже добре ще чакаме, още повече че лекарите знаят че предното ми дете е родено 11 дни преди термин и вероятността да се повтори е мноооого голяма
А налага ли се да е секцио, не може ли по естествен начин да го родиш, за да си избере детето само деня, а с това и натала?
Аз ти препоръчвам 6-ти след 12ч, когато Луната е в стрелец в тригон с Уран, а Слънцето е в съвпад с Плутон- ще е силна и волева личност, а и самата дата 6 е хубава, денят също- 23 лунен ден, Йордановден- не е казано да го кръстиш Йордан, има други хубави имена, свързани с празника- Богдан, Богдана, Богoлюб, Богoлюбa, Богомил, Божан, Божана, Божидар, Божидара, Божил, Бончо, Борислав, Борислава, Боян, Бояна, Дана, Данка, Данко, Данчо, Йордан, Йордана, Йорданкa, Теодосий