@Сафо @Akruks благодаря за включването.
МЦ ми е в козирог, имам час направен след ретификация.
Шервам карта за да съм по-пунктуална.
Плутон няма да начертае кариерен път, но се чудя дали няма да ме принуди да направя остър завой.
Ректификация се прави за уточняване на минути, а не за намиране на час! Защо не си вземете часа от общината по месторождение, може и онлайн?
Острите завои и внезапни промени са присъщи за Уран, а Плутон трансформира бавно и продължително, и дълбоко отвътре, затова ако досега не си имала подобна нагласа, няма как да стане от раз с преминаването над МС , което е несигурно къде се намира.
Аkruks,
извинявам се, че чак сега отговаям. Не съм видяла комементара. Ходих до болницата в провинцията, където съм родена и ми казаха, че е имало наводнение, и всички архиви са заминали.

Нищо повече не можах да направя. По спомен и мама, но съм 3-то дете и кой ще ти помни...

Ретификацията ми беше единствената възможност. Направих доста подробен файл със събития и мисля, че последната ми направена ретификация наистина работи.
Сега за Плутон. Посрещам тази трансформация, много съм ок с нея. Имам нужда. Четох, че транзитен Плутон в 10 дом може както да те срине публично кариерно, така и да те награди, ако си играл честно. Мен вече ме смачка когато ми мина през МЦ. Аз мисля, че играя честно в кариерен план. Не мачкам другите, гледам да помагам. Дано пък сега да ме награди този Плутон, ама в квадратура с натален ще е hard work до наградата...

Сатурн и той е в опозиция на моето Слънце, Меркурии и Венера. Още не в точна опозиция със Слънцето, но предстои. Каквото дойде. Знам, че ще е за добро, макар и труден да е периода.