Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1045949 пъти)

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #1290 -: Февруари 16, 2016, 10:17:17 pm »
Strelec, темата "дядо" е активирана по солара (Луна върху Марс, управител на производен IV от X), но аз поне не виждам причини да се мисли, че е щял да умре. Някой и да си го е помислил, с право е премълчал, при такива мършави показания.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2140
« Отговор #1291 -: Февруари 19, 2016, 10:14:34 pm »
Слагам си тук солара, отдавна не съм имала такъв противоречив солар- изолиран изглежда ок, наложен върху наталната карта ми е притеснителен.
В интерес на истината, последните няколко не са ми особено показателни и реално случили се.
http://prikachi.com/images.php?images/754/8644754N.gif
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13941
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1292 -: Февруари 21, 2016, 05:23:07 pm »
Слагам си тук солара, отдавна не съм имала такъв противоречив солар- изолиран изглежда ок, наложен върху наталната карта ми е притеснителен.
В интерес на истината, последните няколко не са ми особено показателни и реално случили се.
http://prikachi.com/images.php?images/754/8644754N.gif
Изолирано кое му е ок- сол Плутон в сол 12д.

Корея

• Hero Member
« Отговор #1293 -: Февруари 22, 2016, 08:31:04 am »
Изолирано кое му е ок- сол Плутон в сол 12д.

Благодаря за коментара, akruks.
Плутон в 12 не бих казала, че ми изглежда чак толкова зле , все пак попада с Венера в 7 натален, двамката са У и съУ 5 , а връзката ми е определено 12-домна.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13941
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1294 -: Февруари 22, 2016, 06:10:56 pm »
Счита се, че когато  сол Плутон е в сол 12д годината е тежка
 Може да четеш/четете тълкуването на соларите Тук

Happy58

• Гост
« Отговор #1295 -: Февруари 23, 2016, 08:53:59 am »
Кория, Акрукс е права - ще е добре да бъдеш внимателна, разучи как точно се проявява, какво друго прави в картата. Аз бях с такова положение миналата година и мога да потвърдя.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1296 -: Февруари 23, 2016, 08:57:22 am »
Счита се, че когато  сол Плутон е в сол 12д годината е тежка
 Може да четеш/четете тълкуването на соларите Тук
А ако в соларен 12 дом присъстват и Сатурн и Плутон и Юпитер в съвпад? Тогава човек за смърт на близък човек ли да се готви?

Happy58

• Гост
« Отговор #1297 -: Февруари 23, 2016, 11:59:30 am »
А ако в соларен 12 дом присъстват и Сатурн и Плутон и Юпитер в съвпад? Тогава човек за смърт на близък човек ли да се готви?

зависи от цялата карта - има ли акцент на 8 дом, какви домове управляват въпросните планети ... при мен Слънце, Луна и Венера бяха в 8 дом и почина майка ми. В натала Слънцето е в 4 дом, Венера и съУ4, Луна е У1. Освен смъртта, си имах и лични проблеми, емоционални.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1298 -: Февруари 23, 2016, 12:14:39 pm »
Довечера ще видя, но соларният асцендент попадаше в 12 натален дом. Става дума за солара ми през 2019/2020 година (ако съм жив дотогава де).

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #1299 -: Февруари 23, 2016, 12:28:42 pm »
Соларен АСЦ в 12 дом говори за необходимост от уединение. Може да се изострят хронични болести, ако има такива човека. По книгите пише, че тогава се активират и тайните врагове, т.е. трябва да внимава човек да не попадне в интрига.
През 2007 съм имала сол.АСЦ в 12 дом, тогава почина майка ми, но като показател за това виждам основно анаретен соларен Плутон, У4, в заключен Стрелец в 4 дом и соларен съвпад на СЛВ с Уран в 7 дом/4-ти за майка ми/. В соларен АСЦ в 12 дом виждам нуждата ми от усамотение в този период.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1300 -: Февруари 23, 2016, 08:48:57 pm »
Соларен АСЦ в 12 дом говори за необходимост от уединение. Може да се изострят хронични болести, ако има такива човека. По книгите пише, че тогава се активират и тайните врагове, т.е. трябва да внимава човек да не попадне в интрига.
През 2007 съм имала сол.АСЦ в 12 дом, тогава почина майка ми, но като показател за това виждам основно анаретен соларен Плутон, У4, в заключен Стрелец в 4 дом и соларен съвпад на СЛВ с Уран в 7 дом/4-ти за майка ми/. В соларен АСЦ в 12 дом виждам нуждата ми от усамотение в този период.
Ами те смъртта и уединението вървят ръка за ръка.
Тогава някъде ще имам дир. Сатурн върху У4 и се тревожа сериозно да не би да се случи нещо с майка ми?  ???

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #1301 -: Февруари 23, 2016, 09:07:57 pm »
Върви ръка за ръка, но не значи смърт, а уединение. А ти мисли по-позитивно  :72:
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Корея

• Hero Member
« Отговор #1302 -: Февруари 23, 2016, 10:12:13 pm »
Аз също мисля, че трябва да бъдем по - позитивни.
Още ми се е запечатал страха от проявената опозиция тр.Плутон- нат. Луна при Лили преди години и как с ужас изживях целия период на транзита, при мен беше крах и болезнена раздяла с партньор.
Имах сол . АЦ в 12 натален преди 3 год. , имам хубави впечатления от годината.За мен уединението е добре дошло като начин за релакс и премисляне и няма нищо общо със смъртта.
В годината , в която почина баба ми, сол АЦ беше в 6-ти натален, нищо в 12-ти соларен, само нат. Луна в точен съвпад със соларна К8. Подсказките бяха транзитни предимно.
А какви любовни солари имах- нищо и половина.

« Последна редакция: Февруари 23, 2016, 10:17:43 pm от Корея »

nestavam

• Newbie
  • *
  • Публикации: 38
« Отговор #1303 -: Февруари 23, 2016, 10:40:04 pm »
Здравейте! Официално от вчера съм с нов солар. Като цяло май ще са активни темите за партньора и дома, но малко ме притесняват марс и сатурн във 2ри соларен, попадащ в 8 натален. Моля ако някой има време и желание да погледне.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1304 -: Февруари 23, 2016, 10:42:05 pm »
При мен транзитната опозиция на Плутон с нат. Луна се изяви наистина брутално, но този модел е заложен в наталната карта - и с оглед на дома, и с оглед на аспектите на Луната. Просто тогава е дошъл краят на агонията, но оттам нататък започна друга... Загубите, лъжите и предателството също носят ползи, доста заземяват хвърчащи индивиди като мен. Вече не гоня химери и не идеализирам никого и нищо - това беше основният урок. Повече реализъм, по-малко заблуди. Но така се губи ефектът на изненадата, всичко става семпло и предсказуемо, включително и в отношенията с други хора.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui