Вероятно предстоящото затъмнение във водолей ни активира така.Който има желание,време,ще го прочета с интерес.Благодаря.
Благодаря на всички ,които се включиха по тълкуването на солара ми за 2018г.Да дам ОВ все пак.
Сол.АС в 7 нат.стрелец.Уп.Юпитер в скорпион 11 сол,6 нат.През годината се изживях като един истински скорпион,но откъм негативните му характеристики.Изпитвах силни чувства като отмъстителност,ревност,омраза,болка,психически неустойчива,бях на погребение на колега на мъжа ми,получих документи за наследства,кола.Продадохме две от колите си,купихме друга,мъжът ми я удари......Направих си профил в инстаграм.Много съм активна там ,за сметка на реалността.Почти никакви комуникации с приятели/познати.Приключих взаимоотношения с роднините на мъжа ми,и те с мен.Пътувах непрекъснато,в чужбина и у нас.Започнах ежемесечно да правя лунари на няколко познати.Комуникацията ни е предимно по телефона.Мъжът ми не се чувстваше добре емоционално и физически.Аз претърпях (и продължава )няколко агресивни и насилствени поражения върху психиката и тялото си.....синини,подутини,изкълчвания.Синът ми така и не започна работа,въпреки,че го одобряваха на всички интервюта и заплащането беше отлично.Имаше и доста здравословни проблеми,които продължават все още.Слава Богу,баща ми за сега се държи.Племенникът ,на брат ми дете ,му създаде много проблеми.Около нас,в района където живея станаха много инциденти.Изключително напрегната година.