Възможно ли е Сол Иц в 12д да показва смърт на близък роднина? Имам близки роднини, много възрастни, и може би защото прогресивната ми вече е в 8 дом, започнах да се страхувам за тях, да ми липсват, да ги сънувам и такива неща.
Искам да попитам положението на соларните Сатурн и Марс в 5 дом, както и на целия стелиум от наталните малефици, които също идват там, как ще се отразят на въпросите на 5 дом?
5 -11 дом са 8 дом за твойте родители -
5 е 8 от 10 дом
11 е 8 от 4 дом
малефици във твоя сол.5 дом- 2 натален,активира оста
в сол.5 дом- имаш нат.У8 Марс съвпад Плутон и тр.СЛВ ще мине през Плутон/У3/,Сатурн/У5/,Марс /У8/
сол.У на Асц. Рак- Луната е в Скорпи съвпад с У5/нат./Сатурн/
изгряващ ретро У4/нат/ Юпитер-ретро,той носи освобождение,освен всичко друго и далечно пътуване,той е на тригон от наталният,и на квинконс от К4,ако е точен часа на раждане,както и ретрото предполагат повтаряща се ситуация,асп. на трансфрмация,адаптация,наложителна,изискване за зрялост,завършване на взаимоотношения,да наваксаме пропуснатото, да се върнем и да довършим нещо, да повторим уроците по темите на 4-родата
сол.Уран на К8,в сол 10 дом, дава внезапност на събитието
сол Слънце съвпад Нептун/Слънцето е сигнф.както на баща,така и на 5 дом, загуба,липса,самота/
сол.Хирон на Дсц- болка ,твоя 7 дом е 10 от 10,от родата на баща ти,
сол.К8 в 5 върху Венера,човек ,който обичаш и е далеч от теб
сол.Плутон е близо до К5,сол. К5 е съвпад У8 Марс/на 15 април имаш лунно затъмнение в 25,16 Везни върху твоя Марс,У8 -рисков период по темите на 8 дом/ не ми харесва
солара е доста показателен ,но без дирекции и прогресии е само фон ....
щом ги сънуваш иди и ги виж :72:
Бог да прости починалите, че днес е задушница!