аз нямах предвид да са хубави, а да са ти удобни, да се храниш нормално .... това наистина е много специфична работа и много малко хоа могат да я направят. Спомням си, че майка си 5-6 пъти протези ... и все не се получаваха. Накрая вече се примири горката - последните горе-долу ѝ вършиха работа. И тук в София при специалисти съм я водила и пак не ѝ ги направиха свястно.
ще опиташ пак ... или пък, по ретро Мерк може да опиташ поправка ... ти си знаеш де
Пропускаш една малка подробност- това, че при всеки са индивидуални даденостите, върху които се работи, например при мен се оказа на долната челюст много ниска костта, а мускулите които я свързват с бузите прекалено изразени и силни - каквато и протеза да ми направят, все ще се мести и ще се надига при определени движения. Ако се заимам с пари за импланти, ще се наложи да се наддава костта оперативно, тъй че не ми е виновна зъботехничката, която заедно с мъжа си са едни от най-добрите в бранша и на всичко отгоре с нейната дъщеря сме дружки, направи ми протезите почти без пари.