Папи, акцентът ми е върху
тук във форума, съм преценила, че не желая да споделя същото и това го казах ясно.
Разбира се, че няма "най-добрата" рецепта за правене на хороскоп и такава прогноза към същия, както и не съществува такова понятие като "най-добър " астролог. Има различни типове практикуващи астролози и астролог-консултанти за различни типове хора. Не подценявам , нито надценявам нечии възможности и умения в тази сфера и си позволявам да коментирам способностите и талантите на другите само , ако съм имала удоволствието да се
(по) срещна със същите. Не деля хората на такива от телевизията, радиото, в манастира, под асмата, във форум, "'щото не се появяват в медийното пространство и са по-по- най...", а на хора, които знаят и могат и на такива, които само знаят, а пък не могат.
Тази тема е направих в посока, доколко астрологията е значима за тук списващите и как същата играе роля да разберем самите себе си, доколко смислено можем да тълкуваме случващото ни се, чрез нея и ако ни е помогнала на нас самите в определена сфера/и да споделим този опит с другите напътствайки ги. Това беше моята идея по темата-" мога ли аз самия да следвам посоченото ми, за да мога след това да насочи и търсещия, питащ (се) ни друг", а не кой какво е казал или не по телевизията , колко пари вземал за хороскоп и" какви ги дрънкал, като го знам, колко може" и "нищо не ми познаха, само едно, ама то беше пък за друго."
И всъщност, какво искате да ви познаят-кой номер гащи ли носите или как са ви оцветени след като (не) са ви познали