По-горе коментирах моята наивност, с която помагах на приятелки. Не говорех за теб и твоите мотиви.
А има и актриси, които могат да те убедят /да се опитват/, че слънцето изгрява на запад. :012:
Просто тайничко се надявам и на мен да ми е писано ,някъде поне мъничко щастие в тоя живот.
Ако говорим за "мъничко щастие", ти си със съвпад на Луна и Юпитер в 5 дом. А символиката на този дом нали се сещаш каква е? Не е като да имаш афликтиран малефик там, който да поставя радостта с децата под въпрос.
Та ти си със силен Раху в изгряващия знак и Кету в 7 дом, при това с Ардра на Асцендента. Много ми е интересно как се оставяш партньорът все да те (ръ)ководи? Програмата на възлите е друга. Но в тази двойка знаци се дава възможност проблемите в отношенията да се решават чрез консенсус. И Юпитер като у7 във ведическата карта не ти е слабо поставен, дори формира благоприятна йога в 5 дом. Не бих казала, че си съвсем без късмет. Имам чувството, че по някакъв начин сама си саботираш късмета, като се хвърляш заслепена в отношения, които изначално са деструктивни за теб, и трудно излизаш от такива връзки. С тенденция да стават симбиотични – единият сипва отрова, другият я поглъща и моли за още.