Здравейте, каза ми, че ме обича. Няколко пъти дори в последните 2 седмици. Аз малко недоверчиво подхождам обаче. Затова питам: Каза ми, че ме обича. Истина ли е. Много ще съм благодарна за отговорите и дано този път наистина ми е достатъчно добре написан въпроса
Любовта не се казва, а се доказва
Навремето даваха интервю с добре сложен младеж, не беше кой знае какъв красавец, но заработвал като жиголо, за да си подпомага следването в СУ. Каза, че не се срамувал от това, което върши, защото доставял радост на самотните жени. Имало сред тях такива, които не искали секс, а само да ги прегърне и да си поговорят. И накрая каза нещо, което съм запомнила- мъжете, които нямат финанси, за да подсигурят семейството си и да предприемат стъпка към нов живот с друга жена, използват думите "обичам те" , че при всички случаи мъжете си плащат- с пари, подаръци или с добро отношение и приказки за любов.
По картата ти, ако приемем Луната за втори твой сигнификатор, тя е в разходящ хармоничен аспект с Меркурий У3 в 5д за него- говорил ти е за любов. Но Луната при него управлява 4д и се намира в негов 1-ви, Меркурий освен 3-ти , управлява негов 6-ти, така че докато на теб говори за любов, в същото време е загрижен за дома и семейството, полага грижи за тях, включително и за дете/деца, които също са по 5д.