Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1361906 пъти)

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1945
Re: Любовни хорари
« Отговор #5805 -: Август 01, 2023, 08:36:59 pm »
ще общуваш ,но с фиксиран Юпитер в телец,а той с Меркурий в лъв-различни настройки за живота,различни гледни точки.Луната е с много сх.аспекти,тоест,възможности.Опозицията с Юпитер не е толкова зле-преценка,терзания,но сх.тригон към Сатурн е страх.Последният аспект е квадрат с Венера,ще преосмислиш дали и как.
Луната ви свързва, значи има смисъл, да си пообщувате. Сигнификатори във фиксирани знаци, по оста 2-8 домове, без  достойнства точно отдават енергия на вятъра, в очакване да получат нещо. Луната има много сходящи аспекти значи предстои да го случиш, въпреки че, не си заслужава.
Да, определено има смисъл да си изясните чувствата, ако не друго, може да си останете приятели.

Благодаря ви, момичета! С въпросния човек се скарахме жестоко и изобщо не знам дали някого ще се потърсим взаимно.
И аз съм виновна, провокирах го. В последно време ми е супер изнервено и напрегнато. Тр. Сатурн е отново в 12 дом и май ще дам обет за мълчание.
« Последна редакция: Август 01, 2023, 10:55:54 pm от romantica »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5806 -: Август 01, 2023, 08:51:35 pm »
Романтика, благодаря за обратната връзка и съжалявам за неприятните емоции.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 74
« Отговор #5807 -: Август 03, 2023, 10:34:38 am »
Благодаря Сафо, Аркукс, Рени. Ще дам ОВ веднага щом имам такава  ;)

Wonder

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #5808 -: Август 07, 2023, 07:21:23 pm »
Здравейте! Чета ви от скоро и днес се регистрирах. Надявам се да мога да получа отговор от вас. Въпросът ми е " Лъже ли ме Х? Давам пояснение: твърди, че става дума за работни отношения, но от няколко месеца усещам, че май има съвсем други мераци и работните отношения са предтекст. Не зная как да интерпретирам картата, качвам я и силно се надявам някой да погледне. Става дума за предложение за работа за доста дълги години и не зная накъде ще задуха вятъра.
Благодаря на всеки отзовал се!

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5809 -: Август 07, 2023, 08:03:25 pm »
Wonder, не лъже, по-скоро Х.  е малко превъзбуден и обещава повече отколкото може да даде/предложи. Нормално е да имате съмнения, след като Сатурн, вашия сигнификатор е ретро, зависим от Венера, която също е ретро и невидима. Преценката ви е занижена, притеснения около финансово възнаграждение. Но, пък първия аспект на Луна е със Сатурн, значи съвсем скоро ще имате възможност да се уверите в състоятелността на Х.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Wonder

• Newbie
  • *
« Отговор #5810 -: Август 07, 2023, 08:20:41 pm »
Много благодаря! Ще дам ОВ веднага щом има развитие. Въпросът го зададох , защото от известно време казва двусмислени неща както и че казва да се видим по конкретен работен въпрос, а когато ида започва да говори съвсем други неща и в крайна сметка накрая излиза, че поводът заради който ме е повикал не бил от значение. Може да ме преценява, не зная

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13960
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5811 -: Август 10, 2023, 12:04:46 am »
Въпросът ми е " Лъже ли ме Х?

Не те лъже, но е затруднен с изразяването, що се отнася до кариера, колектив и приятелства.

Wonder

• Newbie
  • *
« Отговор #5812 -: Август 10, 2023, 10:17:55 am »
Благодаря akruks!

birliban

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #5813 -: Септември 02, 2023, 12:47:44 pm »
Здравейте, много бих се радвала да получа тълкуване на картата по следния въпрос - Ще имаме ли връзка със Ск? Не знам дали има отношение към въпроса, но ще дам малко информация. Срещнахме се по повод работа, като инициатор на срещата беше той, доколкото може да се определи като такъв. Срещата беше като мълния за мен - хипнотизираща и неочаквана - рядко срещана комбинация за мъж между чар, интелект и физика. Бих се радвала, ако по картата може да се разчете дали има и усещане към мен. Предстои ни и втора среща, която отново е по свързана с работа...

Благодаря и с вълнение очаквам отговорите ви, независимо положителни или отрицателни. Предпочитам да съм наясно, отколко да тая някакви въжделения...

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5814 -: Септември 02, 2023, 05:33:08 pm »
В неделя най- накрая се навих да се видя с един 😂
Ще си допаднем ли с Д?
С този човек се разминаваме от две години, ту аз му вързван тенекия, ту той.
Близнаци е, отново столичанин, пътешествията са му хоби.
Поне от година не поддържахме комуникация, не знам как се сетих за него.
Тук давам обратна връзка по този хорар.
Отговорът е Да, но да се има предвид, че срещата беше отложена с почти месец, май Сафо беше писала , че няма да се състои.
Няма да лъжа, че това е любовта на живота ми, но напълно покрива моите нужди по 3 ти и 8 ми дом- смислени разговори и секс.
За момента ми е повече от достатъчно.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7836
« Отговор #5815 -: Септември 04, 2023, 01:08:36 pm »
Здравейте, много бих се радвала да получа тълкуване на картата по следния въпрос - Ще имаме ли връзка със Ск? Не знам дали има отношение към въпроса, но ще дам малко информация. Срещнахме се по повод работа, като инициатор на срещата беше той, доколкото може да се определи като такъв. Срещата беше като мълния за мен - хипнотизираща и неочаквана - рядко срещана комбинация за мъж между чар, интелект и физика. Бих се радвала, ако по картата може да се разчете дали има и усещане към мен. Предстои ни и втора среща, която отново е по свързана с работа...

Благодаря и с вълнение очаквам отговорите ви, независимо положителни или отрицателни. Предпочитам да съм наясно, отколко да тая някакви въжделения...
Обратна връзка по предишните въпроси?

birliban

• Newbie
  • *
« Отговор #5816 -: Септември 04, 2023, 08:35:09 pm »
Ако е относно предишно питане за Първа среща по време на Ретроградна Венера - прекъснах комуникацията с човека - нерешителност, колебливост, все чувство за вина - не е моето. Този хорар е за друг мъж и то случайно, няма общо с предишен въпрос.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5817 -: Септември 05, 2023, 09:22:26 am »
Здравейте, интересувам се около следното обстоятелство и ще бъде благодарна за прочит на хорара

Основния ми въпрос е "Ще имаме ли дългосрочна връзка с Mr?".. Какви са намеренията му...

Благодаря предварително на всеки отзовал се

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5818 -: Септември 05, 2023, 09:31:54 am »

Представена си от Марс,а той от Венера.Няма връзка между вашите сигнификатори.Но все пак,Юпитер на к7 сх.тригон с Меркурий,ще има срещи,разговори.Луната от овен в тригон с Венера-да.Като дълготрайни отношения -Не

birliban

• Newbie
  • *
« Отговор #5819 -: Септември 05, 2023, 12:18:11 pm »
Благодаря, Сафо.  :-* Днес беше и другата работна среща с господина. Явно, търсеният с мен контакт е бил само, за да реализира работните си цели и с днешния ден ги финализира. И край... Звездите не са на моя страна.