Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1356109 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Любовни хорари
« Отговор #1050 -: Юли 03, 2015, 11:53:53 pm »
Весо, да не си бил отхвърлян от жена, която е предпочела прегръдките на по-зрял мъж? Така ти е влязло в главата това като идея...
Не.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1051 -: Юли 04, 2015, 05:59:53 am »
Що решихте, че Юлия е по-млада ;D
Защото като назована първа във въпроса е по 7д, представена от Луната във водолей, а за Х. остава Сатурн и го описва като по-улегнал и възрастен, освен това с Плутон на Асц е човек с власт.
Дваната не ги виждам в брак, но любовната им връзка, приятелството и секса между тях ще продължи, тайно от обществото.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #1052 -: Юли 04, 2015, 09:11:23 am »
Този въпрос е малко хипотетичен и не знам дали има отговор, но ако искате да се поупражняваме.
Въпросът е: До края на годината ще имам ли връзка, която да ме удовлетворява?

Не, ще циклиш върху стари теми.
De omnibus dubitandum est

Diyana

• Hero Member
« Отговор #1053 -: Юли 04, 2015, 09:35:23 am »
Весо, да не си бил отхвърлян от жена

Ти пък, отхвърлян? Те всички жени са еднакви, въобще няма смисъл да се пробва  :engel016:

За Юлия предлагащият ще да е по по-бързата планета, отскоро е сменил знака и е излязъл от заточение, понакокържал е перушината и му е дошъл ищах за женене :012:. Юлето ми се види по-солидна в случая и може и да не изпадне в буйна радост от идеята. Мотивацията на Той за пръстен може да й изглежда подозрителна  ;D

Ако Той е по-възрастният въобще нищо няма да предложи, че Юлето му е отскоро малко "нелюбима", или питащата въобще няма реалистична идея за ситуацията.

Diyana

• Hero Member
« Отговор #1054 -: Юли 04, 2015, 10:39:24 am »
X сигурно има много пари, щом е решил да предлага на жена с 40 години по-млада от него.

Е, Весо, колко да е чак паралия, щом два месеца ще събира пари за пръстен? Ако си прав, ще вземе да се гътне преди още да е спастрил парици за сватбата  ;D

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1055 -: Юли 04, 2015, 10:46:27 am »
Ти пък, отхвърлян? Те всички жени са еднакви, въобще няма смисъл да се пробва  :engel016:
Diyana, след като аз не се заяждам с теб, защо ти го правиш?
Да не говорим, че винаги съм те смятал за един от най-големите капацитети в астро форумите и съм те питал за консултации, защото те имам за една от най-знаещите и можещите.
Къде съм писал, че всички жени са еднакви? Сега сигурно пак ще напишеш, че нищо не те интересува, както писа миналата година...

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1056 -: Юли 04, 2015, 10:48:11 am »
Е, Весо, колко да е чак паралия, щом два месеца ще събира пари за пръстен? Ако си прав, ще вземе да се гътне преди още да е спастрил парици за сватбата  ;D
А това къде е упоменато? Прегледах отново горните мнения и не видях такава информация. Може и да съм пропуснал де, нали знаете, аз съм си малко тъпичък.

Diyana

• Hero Member
« Отговор #1057 -: Юли 04, 2015, 11:28:38 am »
А това къде е упоменато? Прегледах отново горните мнения и не видях такава информация. Може и да съм пропуснал де, нали знаете, аз съм си малко тъпичък.

И твоето, и моето твърдение са примери за преднамерено четене.
Ти прочиташ 40 години разлика и правиш заключение, че той е богаташ, а тя - дребна пикла, която е с него заради парите му.
Аз чета, че ще подарява пръстен може би този месец, или може би след два, и се чудя - какво има толкоз да се чуди, че и да намеква, че и да обнародва плановете си пред трети лица, и въобще... И що пък да не е, щото пари събира ;D.

Но Уайти не е написала експлицитно нито твоето, нито моето твърдение във въпроса си. Всеки чете от камбанарията си, а е важно в твоята камбанария да е лесно и приятно за живеене, най-вече за теб самия.

По другия ти въпрос - ако си прочетеш мненията - не се ли съдържат много често там обобщения за женското народонаселение?

По третия въпрос - много мило, че помниш какво съм писала преди година, но моята памет не е на тази вълна, и не мога да ти вляза в темата. Не се заяждам, правя опити да те щадя, защото си ми, общо взето, симпатичен, умен, добряк и отзивчив. Но понякога се изпускам, като ме спъне в постовете ти някое еснафско клише, присъщо по-скоро на 70-годишния портиер от Волуяк в нашата кооперация. И вместо извинение - доколкото се познавам, това, че ти се ядосвам, е по-скоро комплимент към теб.

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #1058 -: Юли 04, 2015, 12:10:54 pm »
Сега  - не стана ясно той ли е с 40 години по-възрастен...не, че е от значение, де, но този дето е минимум на 60, има семейство от което се крие, ли?

Извинявай, но почва да става много забавно :)
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Diyana

• Hero Member
« Отговор #1059 -: Юли 04, 2015, 12:11:04 pm »
Не са били "интимни", но въпросът е дали ще се оженят този месец?

Е, браво, Весо, тоя Той накрая май ще се окаже с 40 години по-възрастен и от мен :clap:.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1060 -: Юли 04, 2015, 12:13:22 pm »
Възможно е да е загрижена за него - неин с-р в негов 1 дом и в знака на неговия с-р. У5 за нея е в неин 1 дом в Лъв, но върви към опозиция с Луната - не мисля, че се е привързала към него и едва ли ще се привърже, по-скоро се радва, че тя е харесвана от другите.
Интимна връзка също мисля, че няма да има между тях - техните У8 вървят към квадрат, с-рите им също, а това в любовните хорари е по-скоро показател за липса на интимна и емоционална връзка.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1061 -: Юли 04, 2015, 12:18:36 pm »
Абе всичко се случва в живота. Познавам случай, в който 70-годишен сексуално активен дядо изостави бабата, за да се ожени за 50-годишна. Той Близнак, тя Овенка - вече не му смогваше на мераците.  :012:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1062 -: Юли 04, 2015, 12:23:48 pm »
Вариантът осиновяване също е подходящ, ако нямат интимни отношения и е на приятелска основа.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #1063 -: Юли 04, 2015, 12:26:20 pm »
20г. е някак не толкова неестествено, но 40, това си е почти половин век.

Роуз, май всички сме любопитни, ще кажеш ли кой на колко години е  ;D

Diyana

• Hero Member
« Отговор #1064 -: Юли 04, 2015, 12:27:20 pm »
Всъщност той е по-възрастен с 42 години от нея. Той е на 67, а тя на 25.
Мерси за отговора, Веско.

От мен мерси за хорара, Уайти. Ще е интересно да видим какво ще се случи  :).