А това къде е упоменато? Прегледах отново горните мнения и не видях такава информация. Може и да съм пропуснал де, нали знаете, аз съм си малко тъпичък.
И твоето, и моето твърдение са примери за преднамерено четене.
Ти прочиташ 40 години разлика и правиш заключение, че той е богаташ, а тя - дребна пикла, която е с него заради парите му.
Аз чета, че ще подарява пръстен може би този месец, или може би след два, и се чудя - какво има толкоз да се чуди, че и да намеква, че и да обнародва плановете си пред трети лица, и въобще... И що пък да не е, щото пари събира
.
Но Уайти не е написала експлицитно нито твоето, нито моето твърдение във въпроса си. Всеки чете от камбанарията си, а е важно в твоята камбанария да е лесно и приятно за живеене, най-вече за теб самия.
По другия ти въпрос - ако си прочетеш мненията - не се ли съдържат много често там обобщения за женското народонаселение?
По третия въпрос - много мило, че помниш какво съм писала преди година, но моята памет не е на тази вълна, и не мога да ти вляза в темата. Не се заяждам, правя опити да те щадя, защото си ми, общо взето, симпатичен, умен, добряк и отзивчив. Но понякога се изпускам, като ме спъне в постовете ти някое еснафско клише, присъщо по-скоро на 70-годишния портиер от Волуяк в нашата кооперация. И вместо извинение - доколкото се познавам, това, че ти се ядосвам, е по-скоро комплимент към теб.