Имам нужда от някой, който да ме обича, да ми се радва. Съвсем по овчите Луна и Венера - егоистични са ми нуждите.
Обаче от доста време насам освен греди...друго няма. Това отдавна не ми предизвиква драма. Но започвам да се замислям: "може би любовта не е моето поле за успехи. Дай да видим какво има нататък и да се фокусираме там, където ни върви".
Вероятно проблемът е в мен. Което всъщност го прави по-трудно поправим. Уж има варианти, срещат се добри момчета обаче аз...нещо си стоя капсулирана.
Зададох този хорар, за да видя каква е ситуацията. Въпросът е: До 2 месеца ще имам ли връзка, която да ме удовлетворява?
Уточнявам, че дори не визирам сериозна връзка или отношения с потенциал за развитие. Говоря за връзка с човек, който да ми провокира някакви трепети, да се чувствам привлечена от него, достатъчно желана и обичана.
Аз съм описана от Меркурий - да, доста мисля по темата напоследък. Ретро е - може би отразява това, че оставам дистанцирана. Сатурн на К7 съм склонна да го разбирам като категорично "не".
Отворена съм и за малко (нека наистина е малко
) здравословна критика, ако нещо в хорара говори, че проблемът е в мен. С този Юпитер в 5 дом може би имам твърде големи очаквания.