Автор Тема: Слънчево Затъмнение 9 Март 2016  (Прочетена 44646 пъти)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Re: Слънчево Затъмнение 9 Март 2016
« Отговор #75 -: Март 08, 2016, 09:52:59 am »
Това за лъвовете го е преписала от някъде, срещала съм го из чуждите сайтове, май в кафеастролоджи ::)

А на рибите дето познаваш може да им се родят деца. Твърде вероятно е това затъмнение в съвпад със слънцата им и Сатурн транзитираш в 10ти дом от тях да донесе промени в професионално отношение.

Аз като цяло забелязвам едни такива моменти при слънчевите риби.
  :08: Ще докладвам,ако се случи нещо при тях.До този момент всичко е спокойно и нормално.  :-*
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Happy58

• Гост
« Отговор #76 -: Март 08, 2016, 11:07:57 am »
Защо ми се струва,че да ме убият няма да мога да напиша такъв огромен обем нищо по същество.
Все пак на някой от вас може да му е от полза и заповядайте.

Друго ще имам рядката възможност да наблюдавам събитието съвпад с 4 натални Слънца,които са ми много близки и много обичам.И четиримата са мъже.Да чакам ли някой от тях да умре или да се разболее?Или да е дезориентиран,неадекватен,както пророкува авторката?
Прави ми силно впечатление онази част,в която се посочва,че ще го закъсат всички Лъвове,само защото е налице СЗ,без значение,че това се случва в Риби.Горките Лъвове!-всяка година Слънцето съвпада с Нод.Ос по 2 пъти!По презумпция те не трябва да са живи.И лъвове имам в обсег и ще ги наблюдавам най-зорко!

http://www.svoizbor.com/2016/03/solar-eclipse-9-march/

Успокояващото е,че затъмнението няма да е видимо за България,но авторката твърди,че въпреки това,ще засегне всички ни през следващите шест месеца.
Извинявам се,ако тя е близка на някой от форума и наранявам приятелската му лоялност.

И аз ще наблюдавам :) - господинът ми е Лъв, моята приятелка и сина й Риби ...

Happy58

• Гост
Re: Слънчево Затъмнение 8 Март 2016
« Отговор #77 -: Март 08, 2016, 11:16:58 am »
Пълно Слънчево затъмнение

То е от цикъл сорос е 18 S

Серия Сарос 18 Южна
Това семейство затъмнения е свързано с край или раздяла.Когато засегне картата, индивидите ще установят, че им предстои раздяла, която може да е свързана с далечно пътуване или пък приключване на връзка с любим. Може да бъде причинена силна болка или скръб, обаче те са притъпени от сблъсъка с нови ситуации, водещи към положителен изход

При мен СЗ е силно изявено, както и при човека, с когото съм - да видим какви ще ги сътворим ....  ??? При предното СЗ на тези градуси (но пък друга серия Сарос) сме се разделили. Два месеца след раздялата при мен се задейства значението на актуалната тогава серия СЗ.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #78 -: Март 08, 2016, 11:25:19 am »

Друго ще имам рядката възможност да наблюдавам събитието съвпад с 4 натални Слънца,които са ми много близки и много обичам.И четиримата са мъже.Да чакам ли някой от тях да умре или да се разболее?Или да е дезориентиран,неадекватен,както пророкува авторката?

Айде без тези, а, още ми се диша  ;D

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
« Отговор #79 -: Март 08, 2016, 11:27:57 am »
Това слънчево затъмнение при мен се пада точно на К8  и тр. Юпи на К4 що не взема да пусна аз едно тото  :72:

Happy58

• Гост
« Отговор #80 -: Март 08, 2016, 11:56:23 am »
Това слънчево затъмнение при мен се пада точно на К8  и тр. Юпи на К4 що не взема да пусна аз едно тото  :72:

я ги погледни пак ..... К8 и К4 ?

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
« Отговор #81 -: Март 08, 2016, 01:37:05 pm »
я ги погледни пак ..... К8 и К4 ?

Ох, верно бе на К2 и  К8 са  :38:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #82 -: Март 08, 2016, 04:18:13 pm »
Айде без тези, а, още ми се диша  ;D
Никой няма да ви пусне да мрете-хич затъмнението да не съвпада със Слънцата ви!  :96:  :96: Ще ядем големи торти още много години по многоооо!  :97: :103: :happybirthday3:  :d030:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

demmetra

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #83 -: Март 08, 2016, 04:20:13 pm »
Здравейте :)
 Досега не съм забелязала някоя лунация така да ме е подпуквала :012: На мен СЗ ми се пада точно на ДЦ,съответно Юпито със СЛВ ми е на АС Дева. Сатурн ми е в точен съвпад с ИЦ а отсреща имам 3 планети в Близнаци от които Слънцето е на 18*. Демек ми се е заформил един голям квадрат :(

И така в момента съм в процес на раздяла с мъжо(той е със Слънце в Близнаци). Имам нова връзка с друг мъж (на него лунацията му се пада точно  в/у Венерата). Съответно мъжо ще трябва да излезне от нас и да се справям сама и да преструктурирам нещата в дома.
 На свекървата точно на новолунието ще правят коремна операция(тя е с рибешка луна)  а по производни домове тя ми се пада
12дом с упр. Слънце. Мога и още неща да кажа но тези са най-важните.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #84 -: Март 08, 2016, 05:02:28 pm »
Друго ще имам рядката възможност да наблюдавам събитието съвпад с 4 натални Слънца,които са ми много близки и много обичам.И четиримата са мъже.Да чакам ли някой от тях да умре или да се разболее?Или да е дезориентиран,неадекватен?
Това пък откъде ти хрумна, СЗ на Слънцето, независимо мъж или жена, вещае ново и хубаво за човека- стартиране на проект, на замислени идеи, зареден е с енергия и ентусиазъм, имах СЗ върху моето Слънце във 2д преди 10г, а седмодомието тогава се прибра и ни обзаведе с нови мебели и техника, заведе ни на почивка цялото семейство, което не ни се беше случвало никога преди това- четири седмици на първа линия на морето, ядене на корем по ресторанти, подаръци- абе въобще пълна идилия... Е, вдигнах по едно време температура и изтървах разходката с корабче до ботаническата градина (откъдето децата тайно насъбрали десетина листа гинко билоба, да съм си правела чай, че ме гонело егенето), но важно е общия фон, че беше повече от вълнуващ и богат на хубави преживявания.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #85 -: Март 08, 2016, 07:00:47 pm »
Деметра, някоя от планетите в Близнаци или оста МС/ИЦ , попадат ли на 21-24° ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #86 -: Март 08, 2016, 09:25:24 pm »
Лунацията  буквално маркира средната точка(прехода)  в цикъла Слънце-Юпитер . Интересна ситуация: новолуние/затъмнение срещу "пълната ' му  фаза. Втората фаза от цикъла дава възможност по-лесно да се изчисти ненужното, старото и да започнат възможностите да се материализират, така че месец май да се стигне до тяхното практично реализиране. Перспектива за онези, с планети, точки в градуса на Сл. затъмнение, но не и преди да се разруши нещо(то) в домовете,  където се случва опозицията Слънце/Юпитер. Ако Слънце и Юпитер са паралелни, тогава наистина положението ще дава силна изява, при мен ЗЕТ не потвърждава това, но...:) Според мен, това е вълнуващото в предстоящото сл. затъмнение, както и активирането на квадратурата Юпитер-Сатурн.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #87 -: Март 08, 2016, 09:43:22 pm »
Това затъмнение ми квадратира Уран управител 9-ти и Диспозитор на Водолейското ми Слънце , тревожи ме ...

Happy58

• Гост
« Отговор #88 -: Март 09, 2016, 08:57:36 am »
Да попитам нещо - не знам къде точно трябва да пиша, но понеже се случи вчера, затова дасега - тук:

Ако на дадена лунация научим за нещо, което се е случило преди няколко месеца, коя лунация да "обвинявам" :) - текущата или по времето на случката (за която не съм знаела)?

Не че е нещо съдбовно, но ми стана интересно .... теоретически.

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #89 -: Март 09, 2016, 09:12:36 am »
В първата лунация бих търсила индикация, че се е случило; а в настоящата - разкриване на "тайна", т.е. че си узнала за нещото/случката :)
Над силата е само умението да я владеем!