Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1188550 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1466
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4080 -: Февруари 12, 2026, 09:07:47 am »
Където ти е хвърлен пъпа! Аз от доста време живея на далеч и имам много събития. Бургаските където съм роден са много по-точни като връщам назад.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12932
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #4081 -: Февруари 12, 2026, 03:19:21 pm »
greg07, човек не може да излъже Съдбата, но евентуално може да я коригира. Промяната в местоживеене не определя броя събития-“  бройката”,  е записана в рождената карта. Преместването, може само да премести ъгловия малефик извън секта, ъглова квадратура/ опозиция с малефик извън секта в места, които не са така активни, в падащи домове, например, но няма да отмени проявите им. Не можеш да промениш темперамента си, но можеш да промениш навиците и характера си, при смяна на местоживеене, както и срещата с друга група хора, с друга среда, Ъгловите планети, които пряко влияят върху характера на натива, при промяна на геогр. ш. могат да паднат от ъглите и това може да смекчи някои твои качества, ако Марс, Слънце, са ъглови или да си подкрепен от обстоятелствата, ако Юпитер се въздига, срещнеш подходящи приятели- Венера се озове в домове, където се чувства добре. Това е смисълът на преместванията, смените и като местоживеене, и като среда и нови навици.
Таис много подробно ти поясни, че не може да прескачаш период, без значение, дали е приятен или изисква разбиране, застой, усилия, търпение. Не всеки се ражда с щастлива, безметежна съдба, но всеки се ражда със съдба- следвай си я. Щом знаеш, че си в по-дълъг период на превратности, пречки, изборите ти  ще се случват на този фон, значи е добре да се адаптираш с него. Най- добре поставената ти планета ще помага да не губиш посока, а тази/-и, които създават дискомфорт по рождение и сега управляват периода, ги изучи, за да разбереш как и с какво да ги балансираш. Примерно, Сатурн е студен и се балансира с топло, Марс е много горещ, нужни са му Венера и Луна. В момента Венера Риби  помага защото е Вечерница, по- влажна и хладна и във хладен и влажен знак, с достойнства.
Успех!
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

greg07

• Hero Member
« Отговор #4082 -: Февруари 16, 2026, 06:45:24 pm »
Понеже съм роден без благословията на бащата ( Сатурн ). По-добре да стоя заключен вкъщи като Албанец , за да минат лошите периоди ? И аз вече нямам план- стратегия

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8188
« Отговор #4083 -: Февруари 18, 2026, 07:04:56 am »
Тази година(соларна),при мен също хронократори са Марс и Сатурн.Фирдар голям съм на Юпитер,а той не е добре поставен-в 6ти нат.дом,скорпион.Малък на Слънце,а то заточено.
Марс в Овен,но в дневна карта,на к12-дом на страдание.
Сатурн в 12 също,но дом на радост.
Бащината фигура също е липсвала до голяма степен,като авторитет,помощ-никакви.
Но ми е било все тая,дали съм с благословията му,или не.
Следя фази,ингреси на Марс ,Сатурн и другите управители и се самоанализирам.
И когато,както е в периода,Сатурн е в знака на своето падение,трябва да го вземем предвид,за да не се прояви буквално.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14194
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4084 -: Февруари 18, 2026, 12:27:39 pm »
Сатурн в Овен е в падение, но в солара на родените на 15 февруари е във взаимна рецепция по управление с Марс. При дъщеря ми сол. Сатурн управлява 2-ри дом във Водолей , а сол. Марс У4, У11 е в соларен втори, където са Слънце във Водолей, /наталното е в 10д./ Венера, Северен лунен възел и Меркурий в Риби.

greg07

• Hero Member
« Отговор #4085 -: Февруари 18, 2026, 01:20:13 pm »
Разбирам , че астрологията, кармата имат значение. Но все пак , целия ти живот да премине в насилие, от дете. Да влагаш невероятни усилия без резултат, чудесно , но какъв е смисъла?!

akruks

• Hero Member
« Отговор #4086 -: Февруари 18, 2026, 02:06:44 pm »
Разбирам , че астрологията, кармата имат значение. Но все пак , целия ти живот да премине в насилие, от дете. Да влагаш невероятни усилия без резултат, чудесно , но какъв е смисъла?!
Смисълът е да станеш силен. Сатурн и Уран са планети – диспозитор на знак Водолей, където ти е Слънцето. При тълкуване на хороскоп се разглеждат и диспозиторите, в кой знак са, в кой дом, аспектите им... Иначе всички Везни да са паднали и пропаднали, но действителността е друга, Маргарет Тачър е Везни; Стоичков, Бербатов, Роналдо са Водолеи – заточени ли са?   :)

При теб Уран е в секстил със Слънцето , крайният диспозитор Юпитер е във Водолей, взаимна рецепция по управление с Уран в Стрелец; Сатурн в Скорпион, в знака на екзалтация на Уран.
Диспозитор на знак Скорпион, където е Сатурн, е Плутон в своя знак, Марс също е в своя знак Овен, че ти дори нямаш точен квадрат Слънце–Сатурн, понеже орбисът е 9 градуса, а ревеш?! Какво да кажат тези с Тау квадрат между светилата и Сатурн, каквито имат малката ми дъщеря и нейният син/внука ми?!

greg07

• Hero Member
« Отговор #4087 -: Февруари 18, 2026, 02:28:24 pm »
Добре при тях как се отразява ?

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12932
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #4088 -: Февруари 19, 2026, 03:48:51 pm »
Сафо, Слънцето ти не е слабо, в дневна карта, ъглово и доминирано от бенефика на сектата, в хармоничен аспект с другото Светило, така че, може да се справи с квадратурата на Сатурн, който го управлява и докато е упр. на подпериода последния не е неблагонадежден.
Меркурий също е хронократор на годината ти, който е, изгрял като Вечерна звезда в твоя 10 дом върху Слънце, което е хронократор също. 😉

Да са сънуваш мечтаното
и да сбъдваш желаното
през Новата си рождена година ! 😉💐
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #4089 -: Февруари 19, 2026, 07:22:52 pm »
О,Благодаря Рени!Вдъхнови ме с твоя прочит и пожелания. :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #4090 -: Февруари 20, 2026, 05:07:04 pm »
Добре при тях как се отразява ?
Кое по-точно как се отразява? Тя на 29г остана без мъж, а малкия на 4г без баща, предполага се, че живеят трудно, но се борят – малкият научи български език, остава да се научи да пише. На тях диспозиторите на Слънце, Луна и Сатурн са различни, нали точно това ти обясних да гледаш и диспозиторите си , а не да се фокусираш само върху квадрата на Сатурн и Слънце. Имах приятелка с Тау между светилата и Сатурн във фиксирани знаци, психиатър е в частна клиника, изнася лекции в университета в Цюрих, издаде романи... Е, в първия роман си личи квадрата на Сатурн към Слънце, изкарала е бащата на главната героиня тиранин, а той просто е искал да я научи на немски, което сега ѝ е от полза, последните книги ги писа директно на немски.

greg07

• Hero Member
« Отговор #4091 -: Февруари 22, 2026, 03:45:12 pm »
Много съжалявам  :( изобщо не знаех че се е случило нещо подобно. Помня преди години като беше бременна и ти се радваше :( Дано всичко е наред.

astromania

• Newbie
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #4092 -: Февруари 26, 2026, 01:16:28 am »
Здравейте и от мен 😊 Чета постоянно форума и уча много от вас, за което много ви благодаря, но все още има мноого неща, които ми убягват. Ще се радвам на помощ за разчитане на солара ми за тази година.
Като за начало се чудя какъв ефект ще има Новолунието и Слънчевото затъмнение от рождения ми ден. Започнах нова работа преди месец, в компания, в която исках да работя отдавна и се надявам всичко да е наред. За момента се справям много добре (мое усещане и на прекия ми ръководител). Колегите ми са доста амбициозни и се чудя дали този Нептун в 6ти соларен дом няма да ми донесе подливане на вода в някои работни сфери или неяснота като цяло в работата. Имам такова усещане за някои хора в офиса..
Соларен АС Везни - очаквам хармонична година като цяло или поне ще се стремя към хармония, управителя в 5ти соларен дом, заедно с Марс, Слънце и Луна - вероятно засилени интимни отношения или нова любов, зачеване, сплотяване на отношенията, аспекти от соларен Уран? Соларен 8ми дом попада в натален 5ти. Имам партньор до себе си, но напоследък се чудя дали е правилният човек и сякаш имам нижда да ми се докаже, че Той е човекът. Активен 6ти дом, освен Нептун там, Сатурн и Меркурий предполагам, че ще ми дадат много работа и натоварване. Надявам се Юпитер в 10ти дом да донесе професионални успехи или поне да помага, в случай на трудности в работата. Сол. АС попада в натален МС, сякаш фокусът ще е в кариерата ми. Чудя се и за Сатурн на куспидата в Овен, но пък и взаима рецепция с Марс във Водолей.. дали Сатурн не е много отслабен или му е добре там? Също и Плутон в 4-ти дом, надявам се да имам промяна на дома в края на годината, за Уран знам че може да даде всичко, но предвид аспектите към 5-ти дом вероятно наелектризиращи отношения..
Периодите по Фридарии също не ми е много ясен - Марс/Марс е
Ще се радвам да споделите мнението си по солара ми :)
« Последна редакция: Февруари 26, 2026, 01:26:03 am от astromania »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #4093 -: Февруари 26, 2026, 02:58:32 pm »
Асц е във Везни,10дом-статус,родител,първи братовчеди.Много силна Венера ,в Риби ,екзалтирана,в солара в 5ти дом-дом на радост.Натоварен 5ти дом,като Марс и Луна са в съвпад.По този дом са празненства,рожденни дни,юбилеи,сватби,ресторанти,удоволсввия,любов и деца.Сатурн на на к4 натално-когато му дойде периода,ще има събитие.
Понеже асц е в родителски дом,а Юпитер в 10 сол.възможно е събитие при родител/братовчед-5ти дом е 8ми от 10д-интервенция,заради съвпада Марс/Луна.Възможно е и бременност,раждане при първи братовчед,или друг роднина.
Участия в ритуали-сватби,кръщенета.
Затъмнение съвпад Слънце в 3ти нат.но 5ти в солара-пътуване,договор,сделка,покупка,събитие при брат/сестра.

astromania

• Newbie
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #4094 -: Февруари 26, 2026, 09:18:01 pm »
Благодаря много за отговора, Сафо. Този май месец ми предстои да съм гост на сватба в чужбина, като ще гледам да съм там около седмица. На баща ми му предстои лазерна операция на очите тази година, все още не е планувана дата, но се говори за това. Миналата година, декември, майка ми беше приета по спешност в болница заради перитонит и беше дълго в болница, сега се възстановява вкъщи, надявам се този съвпад на Луната с Марс да не даде отново нещо подобно, но правим всичко възможно да се възстанови на максимум - лекарства, почивка, развлечения, които не я натоварват физически, накарахме я и да спре работа, защото искаше бързо бързо да се върне.

Какво мислиш за стелиума ми в 6-ти дом? Дали ще има някакви поражения в работата или по здравето ми? Чудя се към какво да съм по-бдителна.