Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 308342 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6590
Re: Общи хорари
« Отговор #1485 -: Ноември 21, 2025, 06:39:04 am »
Благодаря ти много, Акрукс!
Един приятел ми вика, че трябва за много по-голяма сума (за 5000 лв на година) да направиш продажби по Еконт, за да те викнат да плащаш данък. А в случая става дума за 100 лв сума. И аз не обичам да пращам неща по Еконт или Спийди, ама в случая нямах друг избор.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6590
« Отговор #1486 -: Ноември 22, 2025, 07:37:19 pm »
В крайна сметка човекът я купи, ама онзи ден той ми вика до Русе офис Тутракан. А вчера разбирам, че е имал предвид до офиса в град Тутракан, та трябваше да го чакам днес да ходя до Русе да я вземе. Говоримо с българския език по-добре се оправя, отколкото писмено, защото ми се наложи да разговарям с него по телефона.

Weswes

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 87
« Отговор #1487 -: Декември 16, 2025, 10:14:13 pm »
Здравейте.  Чудя се отдавна да ви питам нещо за хорарите и хайде, наканих се. Ако имаме въпрос за бъдещо действие , но няма аспект между главните сигнификатори, луната достатъчна ли е да задвижи нещата в случай,че прави хубави аспекти към някой от тях? Тя може ли да носи събитието?
И друго - хипотетично питаме  например еди кой си ще звънне ли, но можем ли да ровим в картата по малко странични въпроси като примерно защо да/не, как е настроен човекът, какво мисли и изпитва и тн? Това са въпроси за нова карта според вас ( тъй като първо питаме за действие,  а после за вътрешно състояние на някого) или можем и такива по - странични неща да гледаме по същата?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8095
« Отговор #1488 -: Декември 17, 2025, 06:19:01 am »
И на двата въпроса-ДА.

Weswes

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1489 -: Декември 17, 2025, 08:25:34 am »
Сафо, благодаря.   :)

Weswes

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1490 -: Декември 17, 2025, 10:01:44 am »
Мога ли да кача конкретна карта да ударите едно рамо. Самият въпрос е дали човекът ще потърси контакт с мен, виждат се блокажи, напрежение, но не мога да разбера страховете му от какво точно естество са. От емоционална връзка... но дали аз да не се привържа към него или и от неговите собствени...имам чувството, че не може да ме гледа като жена за интимност просто, има някакви притеснения . И въпреки тях, не прекъсва връзката окончателно, по - скоро се дистанцира временно и после пак се появява, като усети, че няма драма и не го притискам.  Желание имаме и двамата, но от там насетне не съм сигурна какво го спира.
Между моя У1 Меркурий и неговия У7 Юпитер няма аспект, той е в неговия 8 дом, от което виждам страховете, но и опасна привързаност която не може да скъса.. което се подклажда и от луната в скорпион в негов 12 дом. Юпитер е и негов У5., в екзалтация в рак, ретро. Има топли чувства, мисли за назад в миналото, с топлина. Юпитер и Сатурн са в тригон, но разходящ, това как го разбирате?Луната ще прави сходящ тригон Юпитер после тригон Сатурн У3 за него. Мисля, че контакт ще имаме, но по тригоните дали ще е приятен и лек с останалите напрежения? Луната по - скоро говори, че аз ли ще инициирам? Въобще как ви се струват нещата по тази карта...
« Последна редакция: Декември 17, 2025, 10:05:50 am от Weswes »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8095
« Отговор #1491 -: Декември 17, 2025, 01:11:42 pm »
Weswes,интересна карта.Въпросът ти е дали ще те потърси.Ъгловите планети указват действие,активност,видимост.Слънце е упр.на твоя 3ти дом и на 4ти ,домът на края,мисля,че ти ще го потърсиш,може би ще му пишеш,или ще го видиш уж случайно.
Понеже повече те интересува настройката на човека към момента,това,че има страхове,аз не мисля.Представен е от Юпитер,в знак на своята екзалтация,чувства се добре,в настроение,във воден знак-водата е студена.Тук няма топли чувства.Това,че е в негов 8ми,може би е свързано с родители,жени(Рак),завещания,наследства.По 8ми дом са чуждите пари.В женски знак,кардинален.Раждане на дете да има около него-при брат/сестра.Юпитер е ретрограден.Има нещо да досвърши,сделки,имотни ,или други.Юпитер не се интересува от Меркурий,не е в негов знак.Термата не помня коя е,можеш да провериш.Ако е в терма на Меркурий,интересът е мижав.
Ти обаче,представена от Меркурий в Стрелец,знак на заточение.Но и знак на Юпитер.Фактът ,че пишеш,правиш хорари и т.н.ясно показва,че твоят интерес към него е по-голям.Меркурий в 6ти (стрелец)и Луна в 6ти ,но скорпион.Може би при задаване на въпроса си била на работа,или в болнични.Луната е косигнификатор на питащия,а в скорпион е в знака на своето падение.Ти не се чувстваш добре и физически и психически,или може би като детектив събираш сведения.
Интересното е това,че на к7 има планети-Слънце,Венера,Марс.Възможно е човекът,за когото питаш да има друга жена,гадже,забежка.Може да е болен,да прави изследвания за очила например.Да се занимава с коли,кат,полиция.Много планети при него,много хора са замесени по сигнификациите на планетите и по техните управления.Марс упр.на негов 5ти е в 1ви-дете?
Това ,че Луната има сходящи аспекти с Юпитер и Сатурн-ще разбереш какво се случва .Опозицията с Уран -ще си изненадана,посл.аспект тригон с Нептун-ще се напиеш. ;)
Това са мои разсъждения и не се доверявай напълно.Ти си се познаваш най-добре.
« Последна редакция: Декември 17, 2025, 01:26:28 pm от Сафо »

Weswes

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1492 -: Декември 17, 2025, 03:39:30 pm »
Сафо, то май въпросът се реши на бърза ръка... преди малко се засякохме случайно и той ме подмина като пътен знак.  Нямаше и едно здрасти. Поревах си.. що за човек те подминава при положение, че до скоро сте имали някакъв вид отношения.  И то нищо не е станало, не съм направила абсолютно нищо.  Той изведнъж не се появи на последната среща, последва мълчание.... после се засякохме пак така веднъж, поздравихме се и ето днес пак ме подмина като парцал... нямам логично обяснение какво става, но поне ми показа, че сме до тук....

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14136
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1493 -: Декември 17, 2025, 06:43:18 pm »
Сафо, то май въпросът се реши на бърза ръка... преди малко се засякохме случайно и той ме подмина като пътен знак.  Нямаше и едно здрасти. Поревах си.. що за човек те подминава при положение, че до скоро сте имали някакъв вид отношения.  И то нищо не е станало, не съм направила абсолютно нищо.  Той изведнъж не се появи на последната среща, последва мълчание.... после се засякохме пак така веднъж, поздравихме се и ето днес пак ме подмина като парцал... нямам логично обяснение какво става, но поне ми показа, че сме до тук....
Хм, как така хем те подминал, хем е казал, че сте дотук?  ::)

По картата Венера на Десц. /негов Асц. , като планетата управлява заключен знак Везни в твоя сърдечен дом, имаш неизявени чувства, свързани с него, нещо като тайни мисли, тайна любов, понеже Венера е също У 12. Твоя у-л Меркурий , който е също У5 , е в знак Стрелец, където е неговия Асц., определено си обсебена от него, в негов 12-ти дом – мъчиш се да разгадаеш тайните му, какво крие. Луната е в сходяща опозиция с Уран У3, У4 за него , на този етап не му е до интимност и срещи, като това е свързано с дом, семейство, населено място, брат/сестра, възможно е да има дългове, кредит. Слънце У3 за теб в сходящ квадрат със Сатурн У3 за него, засега не предстои общуване и срещи да имате в скоро време. Уран У3, У4 за него съвпада с мъглявината Плеяди, не е способен да вижда ясно ситуацията или е заблуден. Звездният куп Плеяди засяга зрението, свързва се с плача, в хорарната астрология означава, че ситуацията няма да се развие добре. Плутон У12 на негова К3 – дали не е свързан с криминален контингент или има психични проблеми, тежко минало, което му пречи да общува? Последният аспект на Луната е хармоничен, така че каквото и да се случи, за теб ще е добре.

Weswes

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1494 -: Декември 17, 2025, 07:16:16 pm »
Акрукс, той ми показа, че сме до тук като ме подмина, не го е казал. Малко криминален тип е да, занимава се уж с чужди пари тип кредити, но хорската мълва е, че пере пари. Тези сълзи и плач предполагам са мои. На него едва ли му пука въобще за мен щом е способен до преди 2 седмици да ми обяснява, че много ме иска и без нищо да съм направила да не се яви на срещата и сега да ме подминава. Страхливец. Със сигурност е по - добре да съм далеч от него, но ще има още рев да изрева.  По принцип всичко е тайно да, никой не знае, че сме имали нещо общо. Но явно не му е до това...