Weswes,интересна карта.Въпросът ти е дали ще те потърси.Ъгловите планети указват действие,активност,видимост.Слънце е упр.на твоя 3ти дом и на 4ти ,домът на края,мисля,че ти ще го потърсиш,може би ще му пишеш,или ще го видиш уж случайно.
Понеже повече те интересува настройката на човека към момента,това,че има страхове,аз не мисля.Представен е от Юпитер,в знак на своята екзалтация,чувства се добре,в настроение,във воден знак-водата е студена.Тук няма топли чувства.Това,че е в негов 8ми,може би е свързано с родители,жени(Рак),завещания,наследства.По 8ми дом са чуждите пари.В женски знак,кардинален.Раждане на дете да има около него-при брат/сестра.Юпитер е ретрограден.Има нещо да досвърши,сделки,имотни ,или други.Юпитер не се интересува от Меркурий,не е в негов знак.Термата не помня коя е,можеш да провериш.Ако е в терма на Меркурий,интересът е мижав.
Ти обаче,представена от Меркурий в Стрелец,знак на заточение.Но и знак на Юпитер.Фактът ,че пишеш,правиш хорари и т.н.ясно показва,че твоят интерес към него е по-голям.Меркурий в 6ти (стрелец)и Луна в 6ти ,но скорпион.Може би при задаване на въпроса си била на работа,или в болнични.Луната е косигнификатор на питащия,а в скорпион е в знака на своето падение.Ти не се чувстваш добре и физически и психически,или може би като детектив събираш сведения.
Интересното е това,че на к7 има планети-Слънце,Венера,Марс.Възможно е човекът,за когото питаш да има друга жена,гадже,забежка.Може да е болен,да прави изследвания за очила например.Да се занимава с коли,кат,полиция.Много планети при него,много хора са замесени по сигнификациите на планетите и по техните управления.Марс упр.на негов 5ти е в 1ви-дете?
Това ,че Луната има сходящи аспекти с Юпитер и Сатурн-ще разбереш какво се случва .Опозицията с Уран -ще си изненадана,посл.аспект тригон с Нептун-ще се напиеш.

Това са мои разсъждения и не се доверявай напълно.Ти си се познаваш най-добре.