Аз се сещам за още една фатална жена, изгряла напоследък - новата Председателка, сладка Скорпионка.
Дебело подчертавам, че съм й голяма фенка и много ми харесва.
Обаче не можем да не отбележим, че има някои леки странности в избора й и макар категорично да е голям удар (то след ПКП кой ли не е), здраво е оплела Слави в синастрия. Насинастрила го е направо. Дали е бил отново "непрофесионалист за три минути"?
Не, не мисля за шушу-мушу, а просто за Скорпионска магия, "превръщаща те в роб, от която никой мъж не може да се освободи", както пее Том Джоунс.
Щом си неин голям фен, трябва да знаеш, че тя е омъжена жена и има дъщеря в 12кл. И нищо странно или случайно няма в избора на когото и да е, а ако за фатално имаш предвид съвпада на нейните Марс и Уран с неговата Венера, ами аз имам същата Венера по знак и градуси като неговата, пък не съм привлечена фатално. А и тя е предложение на Тошко Йорданов, негов гост е била редовно в предаването му Студио Хъ от самото създаване на 7/8 тв, така пишат, не съм гледала предаванията- не следя тази тв и шоуто. Нейният Меркурий съвпада с Агена- звездата на милионерите.
Агена съвпад с Меркурий- това е човек с оживен ум, той може да бъде добре образован и да се възползва от него. Такива хора могат да бъдат успешни, когато се занимават с големи групи и маси от хора. Представлявайки интересите на масите, те ще придобият широка популярност. Изключителни интелектуални способности, материални придобивки; лектор, писател, активист за социални права. Извън астрологията, повече подробности
Тук