Най-често на юлв ми попадат Марс и Луна, понякога Слънца, имали наблизо такива веднага са се залепили.
Марс там ми харесва, чувство за сигурност, безопасност. Луните ги усещам тежко, защото ги познавам.
На северния възел ми попадат най-често чужди Марсове, там отношенията винаги са по-динамични, развиващи се, сега започват. Усещането е същото, когато чужд възел слв ми попада върху Марс/Венера.
Разликата в отношенията, когато нещо ми е върху слв и юлв, е че при първия имам усещането, че отношенията сега започват, а при втория че те са нещо старо, познато, сякаш познавам този човек от векове.
Другото което често ми се случва е съвпад на обърнати или еднакви оси на възлите.
Изключително често попадам на възли в Близнаци/Стрелец, пак силни връзки, въпреки че нямам нищо там. Но пренаталния съвпад Слънце/Венера е в Близнаци, което може би дава обяснение. И последно чужди възли но оста Рак/Козирог, при мен това е IC/МС, Овен/Везни-мои Асц/Дсц и Лъв/Водолей 5/11 дом за мен.
Стреличка е обобщила, което важи в пълна сила и при мен
имам ли избор да не отдавам,при възлите няма не искам,те задължават да си носиш кръста
Отностно роднински връзки с баба, която почина имам нейн слв съвпад моите Луна/Плутон, нейни Слънце/Уран съвпад мои слв. Тази жена би дала душата си за мен. Тайно ми е казвала, че обича сестра ми, леля ми и майка ми страшно много, но такава обич каквато изпитва към мен не е изпитвала към никой друг. Аз също изпитвам невероятна обич и нежност към нея.
На дядовците и майка ми нодална ос в Близнаци/Стрелец. Нептуна на майка ми върху мои юлв. На единия ми дядо, при който аналогично на баба бях най-скъпото му, Марсът му е върху мой юлв.
На баща ми Луна/Нептун върху мои юлв. Неговите възли са в Козирог/Рак. При другата ми баба, възлите са отново по оста Козирог/Рак, Слънцето и пък е върху моя слв.
На брата на дядо ми, който много обичам, негова Луна върху мои слв, негови възли върху мои асц/дсц.
На лелинчо, който ми е като баща, обърнати нодални оси. На леля ми Марса върху мои юлв, тя ми е втората майка.