Изобщо-какво става на практика при съвпад на възел с венера?
Намерих една единствена такава двойка-бяха гаджета доста години, макар и с голяма разлика във възрастта
Зависи с кой възел, Северният е бенефик, също като Венера
Моята учителка по испански, с която впоследствие се сприятелихме и имаме над 10г вече приятелски отношения, има Венера в съвпад с моя СЛВ в 11д, редовно ме отрупваше с подаръци- много на брой продуккти на Avon, на всеки мой рожден ден, за ЧНГ, с повод и без повод...
Венера на баща ми е била в съвпад със СЛВ на моя мъж, който се радваше на голяма подкрепа от страна на баща ми, още преди да се оженим, а баща ми с радост му помагаше, защото мъжът ми бил инициативен и се втурвал във всякакви дейности да изкарва пари, без да се страхува да си изцапа ръцете с работа. Като почина баща ми година и половина по-късно, и моят мъж се срина, продължи да си изпълнява задълженията, но му липсваше оптимизма и щастливото излъчване от преди това. Венера съУ5 в 8д на голямата дъщеря (везни са включен знак в неин 5д) е на 3-4гр от моя ЮЛВ в 5д. до К5- творчески се разбираме без думи, имаме еднакъв вкус по отношение на изкуствата, музиката, дрехи и козметика.
За двойка с Венера на някой от възлите не намерих, но пък видях, че зълва ми е с Венера на СЛВ овен в нейния натал, а нейният мъж е с Венера на СЛВ в телец, тя загуби първото дете в 3-ти месец на бременноста, след това роди последователно две момичета, като второто почина на 7г от рак, та в това отношение Венера на СЛВ не ѝ е донесла безоблачно щастие, може би защото е заточена в овен, но от друга страна материално е много добре, без да си е трошила ноктите на ръцете.
А, намерих една Венера на моя близка, която е била в съвпад със СЛВ на нейния починал вече мъж, беше се развела с него много преди да почине, но работиха заедно почти до последно, като музикален дует- реално тя като замина с друг музикант в чужбина и мъжът ѝ се разболя от рак и почина за половин година.