Имам стар познат с Регул в съвпад с АС, Марс е ъглов, тронов и в точен квадрат със звездата.
Не е от елитно семейство, но са сравнително заможни и с добро име в техните среди. Още преди да навърши 30, след дипломиране, създава собствен бизнес. Дали е галеник на съдбата не мога да кажа, но доста лишения и отговорности в по-млада възраст му бяха спестени. И има по-гладко протичане на живота, без големи сътресения и удари под кръста, нещата се нареждат според желанията. Но постига нещата с методичност и целенасоченост, поетапно. Картата е нощна, с ъглов Сатурн и Меркурий/Марс в долна кулминация, в горна кулминация няма никакви планети.
Ако става въпрос за режисирано раждане - пробвайте да нацелите термата и градуса на Асцендента поне, да не говорим за съвпад с благоприятна звезда. Аз съм нацелила две, без да съм раждана със секцио - в съвпад с АС и съвпад с МС, но вероятно така е трябвало - и двете звезди се свързват с окултизма и знанията.
Определяне на точен час /до минута/ за секцио е като игра на късмета - я стане, я не стане. Понякога и за желания ден може да не се получи, в последния момент нещо да се промени. За времевия интервал да не говорим, той зависи от ангажиментите на лекарския екип. Но ако нашите предпочитания са в синхрон с божествената воля и с висшия план, предопределен за детето и неговата съдба, понякога се случва и да стане. Статистически не всички режисирани цезарови сечения се провалят поради "невидима намеса свише", някои се случват в избрания астрологично ден и час.