Автор Тема: Натални карти - практически упражнения  (Прочетена 45302 пъти)

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
Re: Натални карти - практически упражнения
« Отговор #180 -: Януари 02, 2017, 10:53:08 pm »
Според мен жената се чувства ок с многото си бракове, при нея обаче себелюбието е по–изразено. Вътрешно е неспокойна, не е в мир със себе си и е трудна опция за дългосрочен партньор. Освен ако не попадне на някой темерут. Голяма част от брачните си проблеми вероятно сама е инициирала. Любовчийка, но с егоистичен и себелюбив маниер. Липсва адекватна емоционална връзка и диалогичност с партньорите в живота, а оттам и усещане за удовлетворяващ семеен живот.
Да, малко саката емоционално е картата. Този трети брак е с колега с марсова професия, не е лош мъж, мъжкар е човекът. Тя пък младее, изглежда като девойчица, но й липсва това женско за което говорим. Не може да формулира какво я мъчи.....Но явно брак и материална стабилност са равнозначни тук, прави сте.  Дори може би не е алчност, липсата на обич се компенсира с това.
« Последна редакция: Януари 02, 2017, 10:56:53 pm от enigma »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #181 -: Януари 02, 2017, 10:57:06 pm »
Не може да формулира ккаво я мъчи.....

Невидима Луна, невидим Меркурий, при това с квадрат от Сатурн. Не се и учудвам, доста противоречива личност.

Познавах една друга новолунна, светила в 7 дом. И там три брака. И доста несполучливи връзки, зависимости.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #182 -: Януари 03, 2017, 12:14:29 pm »
Майка ми между другото е с асцедент водолей и стелиум в козирог в 11ти дом и е с 2 брака, не може само близнаците и рибите да се женят по много пъти, нали?

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #183 -: Януари 03, 2017, 12:32:07 pm »
И моята е с два брака и цял списък от ухажори. Можеше и три брака да има, ако имаше мегдан, на който да се развихри. АС Водолей, Слънце в Риби и Луна в Стрелец. За 11 дом казват, че сбъдва амбиции и желания, зависи с какво са свързани. При мама, гледано по античната система, в 11 дом са управителят на Асцендента, управителят на 7 дом и Раху – тримцата в съвпад.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #184 -: Май 16, 2017, 10:41:59 pm »
Картата е на мъж
Не знам много дълбоки подробности за него, но общо взето го познавам
Наскоро се случи нещо, което за друг нямаше да е голямо събитие, но за него-да
Познайте :)

П.п. Ако имате подозрения, но таймингът не ви излиза, пак споделете, часът е записан много точно, но не е ректифициран

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #185 -: Май 16, 2017, 11:08:10 pm »
Картата е на мъж
Не знам много дълбоки подробности за него, но общо взето го познавам
Наскоро се случи нещо, което за друг нямаше да е голямо събитие, но за него-да
Познайте :)
СД Юпитер опозиция Луна в 8д- имал е някакви харчове, финансови неуредици
СД Сатурн на Меркурий У1 в 5д.- поемане на сериозен ангажимент- брак, дете. СД Венера и СД Уран тригон на Сатурн в 4д. - стабилност в чувствата и емоциите, успешна реализация на амбициите, свързани с бизнес, наука, политика, обществено-полезни корпорации.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #186 -: Май 17, 2017, 02:46:32 am »
Папи, според мен, събитието е по Меркурий/Венера, там където не е очаквал или виждал перспектива по аналогиите на същия е "наследил" достойно почести, позиция- ако  професионално неочаквано оценен(материално) или  в личен план,защото тук същия има отношение към близките връзки. Пр. Луна в Близнаци, пр/Слънце/Меркурий, СД Сатурн Меркурий. Той е  Везни с Юпитер У7-ми  на АСЦ и в знак на Венера, в 12-ти дом и сега ретро Венера  е спряла тригон към Сатурн у МЦ, а Меркурий квадрат Уран втори у МЦ ?  Значи би трябвало да е научил (за) нещо още, когато Юпитер е спрял върху Марс, а сега в периода при Меркурий/Уран да сее погрижил да го улови или обстоятелства са се подредили в негова полза- не мога да изкажа конкретно събитие. Соларната му година е започнала с възврат на Венера у Сол АСЦ в 7-ми , а той е Везни, възврат на Меркурий и Сатурн у сол. МЦ към Нептун в 7-ми-значи би трябвало или е справедливо да е се е случило от или заради (отказа на )  друг. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
« Отговор #187 -: Май 17, 2017, 06:34:48 pm »
Годеж :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #188 -: Май 17, 2017, 10:15:27 pm »
Еха, благодаря Папи.  :)
Хем първо видях, "самотния" Юпитер в източната част на картата- от както Сатурн ми е 1ви дом и пр. Луна в Козирог не си "вярвам " нещо.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #189 -: Май 18, 2017, 02:02:46 pm »
Аз си помислих да не би да си е изгубил девствеността.  :012:

Шегувам се. Но годежът си е доста сериозна стъпка.  :)

Rebeka

• Full Member
  • Публикации: 112
« Отговор #190 -: Май 18, 2017, 03:22:56 pm »
Клюкарка!Аз пък не се шегувах като помислих че са го дефлорирали  :012:

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #191 -: Май 21, 2017, 08:09:51 pm »
Годеж :)
а има ли някаква "принуда" по 5 дом да го направи,големи мъки са били верно,много планове и мисъл

СД Сатурн съвпад Меркурий У1,5 в 5 и тр.Сатурн  в 7 каре Меркурий
СД Меркурий съвпад СЛВ си е живо заробване
СД Юпитер опозе Луна,прогр.Луна в 1 дом

на ретро Меркурий ли се осъществи годежа
« Последна редакция: Май 21, 2017, 08:17:30 pm от strelicka »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #192 -: Май 21, 2017, 09:33:03 pm »
Брей защо сд Меркурий съвпад слв-заробване  :-\ Хубу звучи поне не апокалиптично  :012: Аз реших че може да езакъсняло дипломиране или дефлориране ама  :017:
« Последна редакция: Май 21, 2017, 09:41:48 pm от Ребека »

Papy

• Hero Member
« Отговор #193 -: Май 21, 2017, 09:47:04 pm »
Изглежда влюбено момчето, за принуда не знам, пък и бъдещата половинка не е най-росна китка, та едва ли

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #194 -: Май 24, 2017, 07:40:16 am »
Брей защо сд Меркурий съвпад слв-заробване  :-\ Хубу звучи поне не апокалиптично  :012: Аз реших че може да езакъсняло дипломиране или дефлориране ама  :017:

в 6 д.-в  миналото  едно от тълкуванията му е робство,а и сега битовизмите и работата не са песен
никой не иска пепеляшка или пепеляшко да е гл.роля в живота му :)
"да служа " на ..... е първо желание на девата,някой път ми се иска да я изтрия от асц. ,ма ще остана без марс,
ред и дисциплина в родната полиция пак по 6д-по устав