Автор Тема: Меркурий  (Прочетена 43500 пъти)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2011
Re: Меркурий
« Отговор #375 -: Май 04, 2023, 05:55:32 pm »
Аз на 20 купих еърфрайър, утре чакам ютия.
Съвсем изключих за Мерка, но каквото- такова.
Усетих го преди ретро периода- по незнайни причини не ми работеше телефона в Гърция, а си имам роуминг.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12115
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #376 -: Май 05, 2023, 05:24:25 pm »
Рени, Меркурий е в 9ти дом, на 6* от к10. И да, близнашка Луна от 1ви вижда к4/к10.

Бавната скорост на планетата позволява в детайли да се прояви нейната природа и интерес. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 6386
« Отговор #377 -: Май 10, 2023, 06:57:26 am »
На 21.04.23г.Меркурий се обръща в ретроградно движение в 15*на знак телец и ще се върне до 5*,където отново ще смени фаза на 15.05.23г.
В 5*на скорпион е нат.Юпитер,упр.7,8 и 11 домове.Подмолни ,отмъстителни,отровни хора започват да се активират около мен.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12115
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #378 -: Май 10, 2023, 10:55:34 am »
Сафо, възлите в периода попадат в тези градуси, а управителите им Марс и Венера са  в Рак, многооо вода, не очаквай директни, открити действия от другите към теб, в посочените сфери. Те са били такива и преди, но сега след затъмнението, да кажем, са ти се отворили очите ? Меркурий в коридор на затъмнения е много благодатен точно за това, че нарежда пъзела. :)
Южен възел е съвпад с нат. Юпитер, връщай наза, и към момента какво още ненужно задържаш, най-вече като истина, философия, вяра, неизпълнени мащабни проекти и хората, обвързани с това ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1796
« Отговор #379 -: Май 10, 2023, 01:21:12 pm »
Не знам какво му има този път на ретро Мерка, при мен във 2 дом в опозиция с нат. Плутон/У9 и в точен съвпад с прогр. Меркурий/У4,7 и прогр. Слънце.

Успях да си обменя остри реплики с доста хора около мен и да си спечеля за пореден път титлата "Черната овца" ;D
Почти никога не съм се вълнувала особено какво мислят другите за мен, а този път ми беше дори забавно.
Писна ми да гледам и слушам как се оплакват, че нищо не ставало, че тук било така и не знам си какво. А същевременно същите да не изискват от себе си, да не полагат и грам усилия, да се опитват всеки път да се "чупят", и как да се оттърват по лесния начин при най-малкия напън. Писна ми от ниското качество и от затварянето на очите на повечето, дори и за елементарни неща и от толкова заспал народ, дето се вълнува само от мизерната заплата, клюки, тъпотии във фейса, цигари, пиячка и как да се уреди с лесен секс.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13085
« Отговор #380 -: Май 12, 2023, 05:47:36 pm »
На 21.04.23г.Меркурий се обръща в ретроградно движение в 15*на знак телец и ще се върне до 5*,където отново ще смени фаза на 15.05.23г.
В 5*на скорпион е нат.Юпитер,упр.7,8 и 11 домове.Подмолни ,отмъстителни,отровни хора започват да се активират около мен.
може да е от транзита на Лилит в Лъв, който спуска опозиция към Мерка  – запомнила съм, че с голямата ми дъщеря сте с еднакви Слънце, Меркурий и АС, но при нея за момента няма подобна тенденция, нейният Юпи У7, 11 е в първи градус на рак, но се ядосва тези дни заради постъпките на сестра си , тр. Лилит в 3д. опозиция на Меркурий У1, У5 в 9д.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 6386
« Отговор #381 -: Май 12, 2023, 06:50:57 pm »
Акрукс,при мен винаги има напрежение,все пак Юпитер упр.на 7ми дом в скорпион квадрат с Меркурий и опозиция Сатурн.Каквото е да правя,колкото и да се старая-няма угодия.
В поста на Фортунадес в темата за въпроси ,като я четох,настръхнах.Киселото мляко в хладилника трябва да го слагам винаги с надписа напред и подредено......абе,тегава работа. ;D