Автор Тема: Проблемно поведение  (Прочетена 20796 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Проблемно поведение
« Отговор #90 -: Април 02, 2017, 02:49:54 pm »
Картата на твоя мъж май сме я гледали. На пръв поглед не изглеждаше много лош и злонамерен човек, по-скоро неуравновесен емоционално. Една приятелка живее хем с емоционално нестабилен, хем със зъл човек. Това е по-отровна комбинация. И от самото начало е била наясно с какъв характер, възпитание и манталитет си има работа. Имали са пробно съжителство, преди нещата да загрубеят и да няма път назад. Път винаги има, друг е въпросът дали ни устройва. Понякога човек избира познатото зло пред непознатото бъдеще без това зло.

Но ти вече имаш дете, сега трябва да мислиш и за неговите потребности.
« Последна редакция: Април 02, 2017, 02:51:30 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #91 -: Април 02, 2017, 04:13:10 pm »
Не съм чела дискусията, а и не съм гледала подробно картата. Наби ми се на око съвпадът Слънце/Марс/Плутон- в огнен знак в аспект с Уран. Синът ми има подобна констелация и имах/м проблем с поведението му. При нас Уран е тронов, а Слънце/Марс- лъвски. Asc.- скорпион. Много е умен и креативен, но има непоносимост към усилия и рутинни действия. С гладене по косъма/признание/популярност се решава този конфликт. :(

« Последна редакция: Април 02, 2017, 04:27:30 pm от Uran »

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #92 -: Април 02, 2017, 04:14:58 pm »
Тук е разликата в него, като цяло няма злоба, просто е нестабилен и лесно избухлив, но иначе като цяло, ако може да помогне на някой ще помогне, по скоро даже е първосигнален, първо реагира, после мисли и съжалявам, но някой път първосигналните реакции и действия нямат връщане назад.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #93 -: Април 02, 2017, 04:30:34 pm »
При нас Уран е тронов, а Слънце/Марс- лъвски. С гладене по косъма/признание/популярност се решава този конфликт. :(

Уранче, вкъщи може да е така, ама после като навлезе съзнателно в живота, там няма да го гладят по косъма.

Имам наблюдения върху подобна конфигурация, над 40годишна жена – съвпад на Слънце и Марс в Лъв, квадрат със Сатурн в Телец, Луната е в тригон със Слънцето. Тя дори не вдява от конструктивна критика, отправена във вид на тактични и полезни съвети. Допуска безброй глупави грешки и очаква да я аплодират. Или постоянно да минава след нея някой и безмълвно да ги забърсва. При все това, че не е висшестояща. Дори не осъзнава къде и кога е сгрешила. Едно лъвско усещане за безпогрешност има, съчетано с  меркуриев тарикатлък. Мога само да гадая какво е било семейното възпитание. Но ми прави впечатление, че доста строго и взискателно подхожда при възпитание на двете си щерки. Има доста амбиции спрямо тях – да са в престижно централно училище, да ходят по кръжоци, на балет. Нищо че едната с килограмите си може да продъни паркета в залата, трябва задължително да я направим балерина.  :57:

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #94 -: Април 02, 2017, 04:37:35 pm »
Уранче, вкъщи може да е така, ама после като навлезе съзнателно в живота, там няма да го гладят по косъма.

Имам наблюдения върху подобна конфигурация, над 40годишна жена – съвпад на Слънце и Марс в Лъв, квадрат със Сатурн в Телец, Луната е в тригон със Слънцето. Тя дори не вдява от конструктивна критика, отправена във вид на тактични и полезни съвети. Допуска безброй глупави грешки и очаква да я аплодират. Или постоянно да минава след нея някой и безмълвно да ги забърсва. При все това, че не е висшестояща. Дори не осъзнава къде и кога е сгрешила. Едно лъвско усещане за безпогрешност има, съчетано с  меркуриев тарикатлък. Мога само да гадая какво е било семейното възпитание. Но ми прави впечатление, че доста строго и взискателно подхожда при възпитание на двете си щерки. Има доста амбиции спрямо тях – да са в престижно централно училище, да ходят по кръжоци, на балет. Нищо че едната с килограмите си може да продъни паркета в залата, трябва задължително да я направим балерина.  :57:
Адмирациите не трябва да са от нас. :) Иначе, при сина ми съвпадът е: анаретен рачешки Юпитер и лъвски Слънце/Марс/Меркурий. Марс/Меркурий му дават аналитична мисъл.
Лъвското чувство на непогрешимост го познавам добре- самата аз си имам този акцент. :)
Много ги дърпа живота огнените.  :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #95 -: Април 02, 2017, 04:39:04 pm »

Да, при огнените е така – животът после нанася своите корекции. Там, където е необходимо.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3112
« Отговор #96 -: Април 02, 2017, 04:39:24 pm »
Eses,гледала ли с релокацията с новите координати в Англия как се променят домово планетите, откога сте там и тук в Б-я такъв ли беше

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3112
« Отговор #97 -: Април 02, 2017, 04:42:18 pm »
Лъвското чувство на непогрешимост го познавам добре- самата аз си имам този акцент. :)

потвърждавам и за моя син слънце-марс -меркурий лъв каре сатурн скорпи,тригон уран
цар лъв не в анимация

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #98 -: Април 02, 2017, 04:44:35 pm »
Тук е разликата в него, като цяло няма злоба, просто е нестабилен и лесно избухлив, но иначе като цяло, ако може да помогне на някой ще помогне, по скоро даже е първосигнален, първо реагира, после мисли и съжалявам, но някой път първосигналните реакции и действия нямат връщане назад.

Ами ето, виждаш ли – има и положителни черти, които една умна жена ще потърси начин да поощрява, да насърчава и да измества фокуса към тях.  :)

За мен най–важно е да няма злонамереност у един човек. Някой може да е с по-избухлив нрав, но да не напада и обижда целенасочено, с ясното намерение да се подиграва, да унижава, да наранява.

Първосигналните хора са трудни наистина, но с тях се учиш на контрол, да можеш да овладяваш своите насрещни реакции. Това за един по-емоционален човек е трудна задача, трябва да си по-дебелокож темерут. А когато той започва да вика и ти му отвръщаш с викане, в крайна сметка резултатът е това – безкрайни хорари във форума.

adelina

• Hero Member
« Отговор #99 -: Април 02, 2017, 04:48:49 pm »
Не знам дали се дължи на силно поставеният уран, но при него наблюдавам, че това поведение се изразява само спрямо най-близките, някак си все едно има едно очакване, че го познават, че знаят, че това в моментна реакция и ще мине, даже може и да не обърнат внимание. Спрямо чуждите хора е доста търпелив.

adelina

• Hero Member
« Отговор #100 -: Април 02, 2017, 04:58:25 pm »
Ами ето, виждаш ли – има и положителни черти, които една умна жена ще потърси начин да поощрява, да насърчава и да измества фокуса към тях.  :)

За мен най–важно е да няма злонамереност у един човек. Някой може да е с по-избухлив нрав, но да не напада и обижда целенасочено, с ясното намерение да се подиграва, да унижава, да наранява.

Първосигналните хора са трудни наистина, но с тях се учиш на контрол, да можеш да овладяваш своите насрещни реакции. Това за един по-емоционален човек е трудна задача, трябва да си по-дебелокож темерут. А когато той започва да вика и ти му отвръщаш с викане, в крайна сметка резултатът е това – безкрайни хорари във форума.
И тук си права, започвам на моменти да си мисля, че той е човекът, който ще ме научи на по - стабилно поведение и да не съм толква емоционална, това винаги ми е вредят, като цяло.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #101 -: Април 02, 2017, 05:02:10 pm »
И тук си права, започвам на моменти да си мисля, че той е човекът, който ще ме научи на по - стабилно поведение и да не съм толква емоционална, това винаги ми е вредят, като цяло.

Ади, двама души не се събират в брак или съжителство на случаен принцип. И съдбата не ни изпраща проблемни хора без никаква причина, всеки идва с някаква "мисия" в живота ни.

adelina

• Hero Member
« Отговор #102 -: Април 02, 2017, 05:06:50 pm »
И аз винаги съм мислили, че животът ни събира с хора от които трябва да научим определени уроци.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #103 -: Април 02, 2017, 05:10:29 pm »
Фокусирай се върху това, че мъжът до теб има добро сърце и може да проявява такива качества като състрадателност, желание за помогне. Има и по-гадни варианти – да не избухва, да не вика, да не тропа и същевременно да е жесток, егоистичен и самовлюбен човек, който не вижда по–далеч от носа си и личните си потребности.

adelina

• Hero Member
« Отговор #104 -: Април 02, 2017, 05:17:20 pm »
В това отношение явно съм късметлия не показва чувства с думи или жестове, като цветя и ти, но го показва с действията си, в момента всичко у дома пада върху него - готвене, чистене, пране, малката, когато съм нощта не ме закача за нищо, като съм прекалено уморена и кафето ми прави за сутринта, даже и в момента е с малката в болницата, защото аз съм на работа.