Да,категорично - да,като се погледна сега и като се замисля,правя си сметката... С напредване на времето все повече и повече си правя сметката...
Вие сте непреки свидетели на това... Толкова колебания и размисли,толкова предпазливост,разсъждения,тревоги... Аз това го наричам правене на сметка и все не ми стигат и не ми стигат сили. Аз съм го казвал и сега пак ще го кажа,хората независимо от това дали на мен или на друг се случва това,та хората - по-силните,точно затова си позволяват и да обиждат,да се подиграват,дори да потъпкват правата на другите ,като казвам другите имам предвид по-слабите от тях,те просто преценят на какво си способен и като видят,че си много по-надолу започват едва ли не да се забавляват на твой гръб. Това е също като имунната система и болестите,организмът отслабне ли и започват атаки от вируси,бактерии и така нататък.
Съвсем друг е въпросът,че не всички по-силни са такива,например аз също съм по-силен от едни или други хора,но никога не съм показвал неуважение към никого,защото си давам сметка,че времената се менят,всички сме хора,но... не всички мислят като мен.