Всички малко или много наблюдаваме - къде предстои напрежение, къде дадена възможност. До колко съобразявате планирате дейности с това да има благоприятн момент или да избегнете неблагоприятните.
Виждам, че има пристрастени, направо болни хора, които за елементарни дейности - тръсят най-подходящото време. Така, меко казано - пропускат да живеят. В повечето случаи не са напреднали астролози, просто любители и се допитват до един, до втори, до трети ... получават различни прогнози и настава шаш и паника - ами сега - кой момент да изберат?!?!?
В крайна сметка - "съдбата" (енергията) не може да се измами, ако трябва да преживеем дадени събития - по-добре да се случат и да си вземем уроците. Нищо не идва в живота ни слчайно. Ще дам пример със себе си. След като ми монтираха постоянните мостове в края на февруари - започнаха прроблеми, които наложиха да бъдта мостовете да бъдат демонтирани за преработка. Три пъти ми назнчават дата и всеки път има някакъв проблем, независещ от мен, та часът се променяше. Финално в началото на юни ми дадоха час за 22 юни. Прибирам се, поглеждам ... и ай ай ай - имам си един тао квадрат с връх Меркурий и опозиция на Юпиер и Плутон, на тази дата - Марс го затвря до голям квадрат, а тр.Юпитер също застава на единия връх, в опозиция на наталния и в съвпад с Плутон. М , да - веднага си помислих, че нещо ще стане, и си имах едно наум. Не се обадих да отменям часа и вярвам, че ако напрежението не мине през демонтажа на конструкциите в мен - щеше да засегне друга област на живота ми.
Така отивам сутринта на 22.06 и в един момент се скъса главата на единия от винтовете, което доста усложни мероприятието и направо си беше ужас, ужасен, за който няам да разказвам. Временните мостове, които ми поставиха, докато се преработват моите са доста крехки, трошат се постоянно, не мога да се храня и ми е нервно. Предполагам, че докато Юпитер не мръдне още малко напред да излезе от фигурата - ще е така. Квадратът му с нат. Меркурий яко ми мъти водата. Пратката с мостовете е изпратена към лабораторията в Гърция на 22.06, и вчера отивам в клиниката - за да се монтират преработените мостове, но тях ги няма - няма пратка от Гърция Зъним там - няма англоговорящ да разберем какво се случва. Накрая пратиха мейл, че не разбрали, че имат пратка и явно си е отлежала 1 седмица при куриера, та сега следват още една седмица мъки при мен. Но то и в картата се вижда
Ако тук нещо бях изклинчила, енергията щеше да засегна друга меркуриева област, я брака, можеше да ми се счупи новия телефон или пък нещо друго - през коет да протече тази енергия.
Надявам се сега в петък да ме зарадват, тр.Юпитер вече излиза от точния квадрат с нат.Меркурий, прави точна опозиция с наталния Юпитер, тр.Меркурий е в съвпад с нат. Сатурн, Марс прави тригон/секстил към нодалната ос. Надявам се на хепиенд.
И така - да се върна на темата, в повечето случаи, гледайки картат асе информирам какъв период предстои, дори д аси подготвен психически, не е малко, но не гледам да се надлъгвам със съдбата. За дата за операция и т.н - се съобразяваам, до колкото е възможно и не е спешно.
Вие как ползвате астрологичните познания, които имате и информацията, която извличате. До колко съобразявате живота си с тях?