На мнение съм, че всеки човек трябва да извърви отредения му път и да изживее своята съдба. Що се отнася до т.нар. корективни мерки, може да се използват за леко смекчаване, но не вярвам да могат да ти обърнат съдбата. Донякъде е възможно негативните фактори да се преодолеят с култивиране на добродетели, водене на чист живот, молитва (мантри) към Бога. Но колко хора живеят така и са с такава нагласа ежедневно?
Чудя се дали мога по някакъв начин да “омилостивя“ Юпитер – при мен е добре поставен, ако се разглежда за въпроси, свързани с духовни практики и окултни науки, обучение и разпространение на знания, но като сигнификатор на брачния партньор е неблагоприятно поставен. Има и рецепция (випарита раджа йога) в Лагнеш. Венера ми е силно, но същевременно трудно поставена – в знак на екзалтация, но ретроградна и се намира в 6 дом, обградена от Марс и Кету в съседните знаци. Ежедневно съм с камъни на Венера – тия обеци почти не свалям от ушите си, но не съм забелязала кой знае какъв ефект. Но сигурно е важно бижутата да се избират и купуват от теб и за теб, моите са наследствени и са попили друга енергия – на човек с преобладаващо неблагоприятна вибрация в хороскопа, който по съвсем друг начин е изживял живота си.