Дианче,
моето впечатление за кету е, че каквото и да правиш няма смисъл..
Благодаря, Каичка. Много ми харесва написаното и съм много на ти с него. От 2007 съм в Кету - горе-долу оттогава се активизирах астрофорумно
. Кету хвърля аспекти към Слънце и Юпитер, и към Меркурий, съответно към 4, 7, 8, 9 дом. Седи в първи. Започнах работа след майчинство - страхотно перспективен, дългосрочен и успешен проект - спихна се миналата година, не по наша вина. Финансовата страна не е проблем, но е гадно да се срути нещо, което схващаш като плод на усилията и идеите си. След като напуснах, почина шефът ми, този, заради когото отидох там.
Настоящата ми работа - много дълго се стремях към нея и чаках на тъч-линията година, докато дойда тук - страхотна среда, страхотна шефка, независимост и свобода в рамките на малък и сплотен екип, тревожа се да не съм ги урочасала, защото най-близките ми колеги имат все по-сгъстяващи се лични драматични преживявания - Рак, Везни и Стрелец са.
Къщата - перманентно нещо ремонтирам - къде за фасон, къде принудително, но такова къщоремонтене на квадратен метър не съм си представяла нивгаш.
С колата работата е същата - сума ти пъти я разбиваха, блъскаха и чупиха, все в наше отсъствие, но си е факт, че гълта много пари и нерви по ремонти. Но упорито няма да я сменям, докато не изтече кетувата даша, че ще е бадева.
Синът ми беше опериран - наложи се повторна операция, отново неуспешна - не е нещо драматично, но не е като без нищо. Аз самата преживях няколко хирургични интервенции - лицевочелюстни, зъбни и крачни.
Мъжът ми имаше няколко продължителни отсъствия от България в периода - по проекти в чужбинско, така че и тези раздели смятам да ги пиша на сметката на Кету. Миналия месец оперираха баща - гръбначен стълб. До голяма степен той е бащинската фигура в живота ми след смъртта на татко, така че лично ме касае.
За Сатурн - завъдих аквариум и отглеждам риби, това е сева на Шани, мисля. Но по-миналата седмица котаракът ми (чисто черен!) скочи от 12-ти етаж. Беше с нас 12 години и никога, ама никога през този период не е проявявал какъвто и да е интерес към прелитащите наоколо птици.
На това с взимането на нещата и че нищо материално не ти принадлежи мисля, че ме научи още Меркурий в неговата махадаша.