Преди години и за Акрукс пееше същата песен – груба, заядлива, да я махна ли? Не, няма да я махна – пълни ми темичките, на всички отговаря, форумчето върви...
Тъй че колкото и да се гърчиш да ми ограничиш правата, да ме блокираш, истината няма да се заличи.
Лили, не смяташ ли, че ме обиждаш с този коментар, все едно съм толкова плиткоумна, че не знам кой какво ми мисли зад гърба? Рару нито я знам коя е, нито и други, които са ме коментирали недоброжелателно-явно или не, за да се почувствам засегната по някакъв начин... Накратко, ако бях мъж, щеше да си го преместя от единия крачол в другия :012:
И няма ли да престанете вече, че омръзнахте- да си го мерите или играете доброто и лошото ченге...
Да си прям не се приема винаги и от всички добре, разбери го- цял живот си патя от това, в момента даже също, и то не в някакъв форум, а в реалния живот. Дядо ми, след толкова години прямота, ме поучаваше, че " в живота трябва да си артист " , ама като не ми идва отвътре да правя мили очи, докато получа каквото искам, да прецаквам приятелства, колежки и евентуална конкуренция, какво да правя? Истината рано или късно излиза наяве, друг въпрос е, че за някои колкото и да е очевадна, нямат очи да си признаят грешките, дори пред себе си.