Записвам си наблюдението че ще забравя пак но с оглед астро тенденция-обяснение Защо има грозното-патенце-красив лебед и обратна тенденция сладки деца които неумолимо и безвъзвратно погрозняват И не говоря за външни фактори-дете звезда-наркотици алкохол пример Маколи Кълкин идр а деца които стават грозни или доста несиметрични като порастат Често наблюдавам у близки деца и чужди изключително погрозняване особено на момиченца Апропо Венерата и У1 са им вечни в знаци :017: :lol_hitting: ама после
Ребека и аз съм се чудила/питала това.Сега ми щуква:Мама каза,че съм била много грозно бебе,първите 7 години се управляват от Луна,моята в близнаци квадрат Плутон,тригон Слънце :017:Родила съм се малка,с бебешки мъх.....малка на килограми,неоформена.След това влизаме във възрастта на Меркурий от 7 до 14 г.Моят във водолей,квадрат Юпитер,квадрат Сатурн.Бях слаба,момчешки тип,късно се развих физиологично,нямах гърди,нямах цикъл.За грозота не зная ,мисля ,че ме харесваха.След това от 14 до 21 години Венера.О,моята в риби,квадрат Нептун,секстил Сатурн,тригон Юпитер..........На 15 ми дойде цикъл и се позакръглих...никога не съм имала пъпки,акне,с чиста кожа съм и много суха сега с възрастта.Чувствах се желана,хубавка,зная,не съм красива,но имах красиви обожатели.Най-готините момчета в техникума ме сваляха. :29: След това 21-28 години на Марс,ми родих,омъжих се,останах си слаба,чувствах се секси и добре-Марс в овен.Годините от 28-35 на Слънце.Моето във водолей ,заточено,в нас,в къщи.....добре си бях,чувствах се красива,харесвана.След това незнам вече .....Да кача снимка като бебе,след това и в други възрасти?Дали е добра идея.На всички снимки съм различна,все едно са снимани различни хора,егати.Близнаци .