Тук има Слънце в Лъв в аспект с Юпитер , у АСЦ е над хоризонта и към него, и към АСЦ няма твърд аспект, ще си боледува и ще се възстановява и так ще си живее. Сатурн и Марс, точките, които носят най-много стрес в една карта са в тао-квадратура с връх Марс и то в подвижни знаци, в падащи домове- трудно диагностициране на заболявания и често същите са психосоматични.Нужно е да се концентрира, фиксира в едно от заболяванията си и да "лекува" само него, така за останалите може да разбере , че са следствие. Нищо няма да изчезва, винаги ще се тревожи за физическото си състояние, защото тялото реагира на всяка тревога, стрес, напрежение-Луна в 6-ти, заедно с квадрат Сатурн- Марс. Ангажирайки се емоционално с типа професионална заетост, която да обслужва другите ( Слънце в Лъв 11-ти) няма да позволява на мислите й да бъдат обсебени ( СЛВ 3-ти Скорпион/Плутон) от това дали ще оцелее тялото й и да тръгне да търси, пътува, контактува, изследва всички хипотези, които са на ръка разстояние от нея в близкото й обкръжение, докато задоволи копнежите си . На нея й харесва да страда ( Венера Дева, 12-ти, Слънце Лъв куинконкс Луна) ,а дали в нея не "съществуват" двама души и майката да не е някак стабилна като поведение (МЦ Близнаци с Меркурий Рак в 10-ти) ? Луната е намаляваща за дневна карта към съвпад със Сатурн, но и в тригон с диспозитора си Юпитер, който е в неин дом и би трябвало да се вижда, но Сатурн е този, който държи ситуцията, той тъкмо е станал ретрограден и тук това се е случило в 6-ти дом. При Сатурн няма избор, натива трябва да изпълнява "нарежданията", ограниченията му, а тук Слънцето е в Лъв, в 11-ти, в аспект с Юпитер,с Марс в Близнаци- ограниченията на тялото пречат на духа на се рее свободно, оттам и болестите. Свиква се след 30 г. , но наистина е много неприятно аксесоарите ти да включват торбичка лекарства, и да се събуждаш още на 20 г с "диагноза".
еses, така се учим, който каквото трябва да научи, ако иска. Моята майка се е родила 1, 800 кг цялата в косми, буквално като маймуна, в момент, в който нейната майка е била болна от малария и в онези години лекарят е казал, ако оцелее при първата й криза на 3-4 месеца и така до ден -днешен, да ми е жива на 71 г. И аз така горе-долу съм започнала живота си и така с диагнози го живея. Помоли я да бъде заета- аз това правя, ако й е от полза.