Сред астролозите ще срещнеш всякакви образи, но чак психопати... За съжаление у нас много негативизъм се шири и астрологичните среди са се превърнали в един голям ла*нарник. Нещо, което рядко би срещнала в друга държава сред хора с такива интереси. А тук са най-сплотени, когато стане публичен скандал и трябва да се оплюе някой.
Лили, за мен странното в случая е, че администратора на въпросната група блокира мен (аз никога не съм публикувала коментари и не съм участвала в обсъждания, само от време на време съм ги чела).
Според мен идеята на тези групи е да събира хора по интереси, а не да е сбор от всякакви хора, които нямат дори и минимален интерес. Подадох сигнала до администратора, защото ми направи впечатление профила на въпросния и какво прави шизофреник-убиец в тази астро група. А също и да обърнат внимание какви хора добавят.
Наричам ги профи, защото те се наричат астролози и взимат пари за услугите, които извършват. Колко са професионалисти само те си знаят.
Доказан или осъден? То всъщност "доказан" по принцип няма...
Доказан - на базата на експертизите, т.е. че е извършил престъпление. Доколкото съм засичала по медиите, делото продължава и няма все още присъда.